Пельмені «московські»
(покроковий рецепт з фото)
Пельмені "московські" начебто і схожі на традиційні, але все ж, у них є свої особливості, при цьому вони відрізняються приємним і ніжним смаком. Беріть на замітку рецепт!
Рецепт приготування "московських" пельменів дуже простий, досить замісити тісто згідно з рецептом і приготувати фарш. Потім зліпити пельмені. Завдяки додаванню молока в тісто і цукрового піску в фарш, вони виходять дуже ніжними і смачними.
- Борошно пшеничне - 260-280 грам (частина борошна йде на підпис)
- Яйце - 2 штуки (одне яйце в тісто, одне яйце в фарш)
- Молоко - 0, 5 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка(0, 5 чайної ложки в тісто, 0, 5 чайної ложки в фарш)
- Свинина - 230 грам
- Яловичина - 230 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вода - 0, 5 склянки (в фарш)
- Чорний перець - 2 грами
- Цукровий пісок - 2 чайних ложки (в фарш)
Підготуйте інгредієнти.
Просійте борошно в миску для замішування тіста.
Зробіть в борошні поглиблення, додайте сіль.
Вбийте яйце.
Влейте молоко.
Замісити тісто, вимішують на робочій поверхні стола до гладкості, загорніть в пакет і залиште його на 20-30 хвилин.
Приготуйте фарш зі свинини, яловичини і цибулі. Для соковитості додайте трохи води, яйце, сіль і poperčite, додайте пару пучок цукру.
Добре вимішайте фарш.
Тісто викладіть на робочу поверхню столу, присипаного борошном, розкачайте на ковбаски, наріжте його на рівні шматочки.
Розкачайте кружечки тесту товщиною 1, 5-2 міліметра.
Викладіть в центр кружечка м'ясний фарш.
Кінці тесту скріпіть разом.
Готові пельмені викладіть на поверхню, присипану борошном. Потім їх можна заморозити або відразу відварити в підсоленій воді з лавровим листом протягом 10 хвилин з моменту закипання.
Подавайте пельмені з маслом, гірчицею або зі сметаною. Смачного!