Котлети «московські»
(покроковий рецепт з фото)
Цей класичний рецепт котлет "московських" я знаю вже давно, ось тільки довгий час не знала, що це саме "московський" рецепт. Як би там не було, поділюся їм і з вами: смачно і соковито виходить!
Розповім, як приготувати котлети по-московськи в домашніх умовах! У вас точно вийде, адже тут все дуже просто і легко, а готові котлети вийдуть ситними і соковитими, в міру жирними і не в міру смачними! обов'язково спробуйте, вам сподобається і смак, і колір, і апетитна засмаженою корочка на готових котлетах! До речі, якщо у вас є кунжутне масло, смажте краще на ньому, буде ще смачніше!
- Яловичина - 500 грам
- Картопля - 2 штуки
- Кнопка - 100 грам
- Масло рослинне - 100 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Кунжут - 0.5 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
1. М'ясо перекрутити через м'ясорубку разом з цибулиною і картоплею. Батон розмочимо в молоці і додамо до фаршу. Сюди ж - спеції. Перемішаємо.
2. А ось тепер з фаршу зробимо вологими руками корж, в центр кожної вкладаємо по шматочку вершкового масла, кінець палиці.
3. Тепер кожну котлету обваляти в кунжуті, а потім обсмажити на олії з усіх боків.
4. Ось така виходить краса! Смачного!