Рецепт Котлети «московські» фото

Котлети «московські»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей класичний рецепт котлет"Московських" я знаю вже давно, ось тільки довгий час не знала, що це саме"московський" рецепт. Як би там не було, поділюся їм і з вами: смачно і соковито виходить!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати котлети по-московськи в домашніх умовах! У вас точно вийде, адже тут все дуже просто і легко, а готові котлети вийдуть ситними і соковитими, в міру жирними і не в міру смачними! обов'язково спробуйте, вам сподобається і смак, і колір, і апетитна засмаженою корочка на готових котлетах! До речі, якщо у вас є кунжутне масло, смажте краще на ньому, буде ще смачніше!

  • Яловичина - 500 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Кнопка - 100 грам
  • Масло рослинне - 100 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Цибуля - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Кунжут - 0.5 склянки
  • Вершкове масло - 100 грам
котлети
1. М'ясо перекрутити через м'ясорубку разом з цибулиною і картоплею. Батон розмочимо в молоці і додамо до фаршу. Сюди ж - спеції. Перемішаємо.
котлети
2. А ось тепер з фаршу зробимо вологими руками корж, в центр кожної вкладаємо по шматочку вершкового масла, кінець палиці.
котлети
3. Тепер кожну котлету обваляти в кунжуті, а потім обсмажити на олії з усіх боків.
котлети
4. Ось така виходить краса! Смачного!

Схожі рецепти