Рецепт Московські хлібці фото

Московські хлібці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
ПП рецепти
На полуденок
Випічка

Московські хлібці були улюбленими ласощами багатьох поколінь радянських людей. Готуються вони дуже просто. Ділюся з вами чудовим рецептом!

Рецепт приготування московських хлібців дуже простий, треба тільки робити все в точності з покроковою інструкцією і результат вас точно порадує. Якщо в процесі випікання бісквіт буде сильно рум'янитися, а всередині ще залишатися вологим, прикрийте верх фольгою і продовжите випікання.

  • Борошно пшеничне - 160 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Сахрная пудра - 150 грам
  • Ізюм - 50 грам
  • Ванільний цукор - 8 грам
  • Сіль - 1 щіпка
московські хлібці - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
московські хлібці - фото крок 2
Покладіть в ємність для збивання розм'якшене вершкове масло, всипте цукрову пудру і ванільний цукор, щіпку солі, збивайте на високій швидкості.
московські хлібці - фото крок 3
Не припиняючи збивати, додайте по одному три яйця, збивайте 10 хвилин.
московські хлібці - фото крок 4
На маленькій швидкості умішайте родзинки, попередньо промивши його.
московські хлібці - фото крок 5
Просійте і втрутився в тісто борошно.
московські хлібці - фото крок 6
Зберіть силіконової лопаткою тісто з країв ємності.
московські хлібці - фото крок 7
Викладіть тісто у форму для випічки, випікайте при температурі 180-200 градусів 30 хвилин, готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою.
московські хлібці - фото крок 8
Спечені кексу дайте повністю охолонути.
московські хлібці - фото крок 9
Наріжте скибочками завтовшки 1-1, 5 см.
московські хлібці - фото крок 10
Викладіть скибочки бісквіта на лист для випічки, випікайте ще раз при температурі 180 градусів 15 хвилин.
московські хлібці - фото крок 11
А тепер наливайте чай і кличте домашніх до столу, пробуйте ароматні і смачні "московські хлібці", улюблені ласощі радянських хлопчиків і дівчаток, а так само їх батьків. Приємного чаювання!

Схожі рецепти