Рецепт Московські пельмені фото

Московські пельмені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, М'ясо, Свинина, Свиняча вирізка, Фарш, Яловичина, Говяжа вирізка
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в тесті, Пельмені

Серед усіх рецептів пельменів, "московські" можна віднести до класичного варіанту цього блюда. Спробуйте приготувати - це просто і дуже смачно!

Для того щоб приготувати Московські пельмені потрібно два види фаршу - зі свинини і яловичини. Начинка виходить соковита і дуже смачна! Зручні пельмені тим, що їх можна приготувати про запас і заморозити, потім їх залишиться тільки зварити і подати на стіл. Незважаючи на досить великий асортимент пельменів в магазині, жодні з них не зможуть конкурувати за смаком з домашніми.

  • Вода - 200 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 500 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Фарш з яловичини - 500 грам
  • Фарш зі свинини - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
московські пельмені - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
московські пельмені - фото крок 2
Для приготування тіста розбийте в глибоку миску яйце, додайте 0, 5 ç.l. Солі, столову ложку масла і воду. Збийте все виделкою або вінчиком.
московські пельмені - фото крок 3
Додайте частинами борошно.
московські пельмені - фото крок 4
Підсипати муку до тих пір, поки не стане важко перемішувати ложкою.
московські пельмені - фото крок 5
Потім перекладіть тісто на стіл і продовжуючи додавати борошно, що залишилося, замісіть еластичне тісто. Зберіть його в кулю, накрийте рушником і залиште на 20-30 хвилин.
московські пельмені - фото крок 6
Для начинки з'єднайте обидва види фаршу, додайте до нього нарізаний дрібними кубиками цибулю, сіль за смаком і чорний мелений перець. Для соковитості можна влити 30-50 мл. Води.
московські пельмені - фото крок 7
Добре перемішайте.
московські пельмені - фото крок 8
Від тесту відріжте шматок, розкачайте його в джгут і наріжте невеликими шматочками. Кожен шматочок обваляйте з двох сторін у борошні, приминаючи руками.
московські пельмені - фото крок 9
Потім розкачати шматочки тіста в кружечки, краї якого повинні бути трохи тонше середини. На кружечок по центру покладіть фарш і форми пельмені у вигляді півмісяця або вушка.
московські пельмені - фото крок 10
Всі пельмені повинні бути однієї форми і приблизно одного розміру.
московські пельмені - фото крок 11
Пельмені можна заморозити про запас або відварити в підсоленій воді при слабкому кипінні. Після спливання варіть пельмені 5 хвилин, потім витягніть шумівкою і подайте до столу.
московські пельмені - фото крок 12
Готові Московські пельмені подавайте з маслом, сметаною, бульйоном або улюбленим соусом. Смачного!

Схожі рецепти