Рецепт Пельмені Мессі фото

Пельмені Мессі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто, М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви на пару, Пельмені

На Кавказі і в східних країнах в багатьох сім'ях дуже часто готують манти. Ця страва чимось схоже на більш звичні для нас російські пельмені, але воно відрізняється в технології приготування.

Щоб дізнатися, як приготувати манти узбецькі, уважно прочитайте цей покроковий рецепт. З нього ви дізнаєтеся, як можна зробити прекрасне національне блюдо східної країни. Манти виходять соковитими і ароматними. Вони дуже ситні, і ними можна нагодувати велику компанію.

  • Баранина - 1 кілограм
  • Цибуля - 4-5 штук
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
пельмені Мессі - фото крок 1
Шматок баранини вимийте, зачистите від жиру і плівок і обсушити паперовими рушниками. Краще вибирати м'ясо молодого баранчика, так як стара баранина має характерний неприємний запах. Прокрутіть м'ясо через м'ясорубку два рази (або перетворите його в фарш за допомогою блендера).
пельмені Мессі - фото крок 2
Цибулю очистіть від лушпиння, помийте і обсушіть. Потім за допомогою гострого ножа або кухонного комбайна подрібніть цибулю дрібними квадратиками.
пельмені Мессі - фото крок 3
З'єднайте баранячий фарш і цибулю у великій мисці або каструлі. Додайте сіль, перець і будь-які спеції на ваш смак. Гарненько перемішайте всі інгредієнти. Це буде начинка для мантів.
пельмені Мессі - фото крок 4
Тепер настала черга тесту. Для нього просійте півкілограма борошна через сито двічі, потім влийте до борошна склянку теплої чистої питної води, всипте столову ложку кухонної солі і вбийте два сирих курячих яйця.

Схожі рецепти