Пельмені Мессі
(покроковий рецепт з фото)
На Кавказі і в східних країнах в багатьох сім'ях дуже часто готують манти. Ця страва чимось схоже на більш звичні для нас російські пельмені, але воно відрізняється в технології приготування.
Щоб дізнатися, як приготувати манти узбецькі, уважно прочитайте цей покроковий рецепт. З нього ви дізнаєтеся, як можна зробити прекрасне національне блюдо східної країни. Манти виходять соковитими і ароматними. Вони дуже ситні, і ними можна нагодувати велику компанію.
- Баранина - 1 кілограм
- Цибуля - 4-5 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Шматок баранини вимийте, зачистите від жиру і плівок і обсушити паперовими рушниками. Краще вибирати м'ясо молодого баранчика, так як стара баранина має характерний неприємний запах. Прокрутіть м'ясо через м'ясорубку два рази (або перетворите його в фарш за допомогою блендера).
Цибулю очистіть від лушпиння, помийте і обсушіть. Потім за допомогою гострого ножа або кухонного комбайна подрібніть цибулю дрібними квадратиками.
З'єднайте баранячий фарш і цибулю у великій мисці або каструлі. Додайте сіль, перець і будь-які спеції на ваш смак. Гарненько перемішайте всі інгредієнти. Це буде начинка для мантів.
Тепер настала черга тесту. Для нього просійте півкілограма борошна через сито двічі, потім влийте до борошна склянку теплої чистої питної води, всипте столову ложку кухонної солі і вбийте два сирих курячих яйця.