Рецепт Пеленгас жаровні фото

Пеленгас жаровні
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На природу
Гарячі страви

Вирушаючи на пікнік, захопіть з собою рибку, щоб приготувати апетитний, соковитий і дуже смачний пеленгас на мангалі. Це відмінна альтернатива м'ясного шашлику. Запам'ятовуйте простий рецепт!

Я вважаю за краще смажити рибку у фользі, щоб вона була соковитіше і ніжніше, але ви можете замаринувати її і викласти відразу на решітку. Що стосується маринаду, то тут немає ніяких обмежень, додавайте зелень, спеції і соуси, які вам до душі. Пеленгас відмінно підходить для пікніка, так як в ньому невелику кількість кісточок, а філе дуже м'яке.

  • Пеленгас - 1 штука
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
  • Сіль - За смаком
  • Цибулина - 1-2 штук
пеленгас жаровні - фото крок 1
Для маринаду я буду використовувати трохи майонезу, але його сміливо можна виключити. Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти.
пеленгас жаровні - фото крок 2
Рибку промийте, очистіть, видаліть хвіст і голову. Тушку наріжте невеликими шматочками і викладіть в контейнер, в якому будете маринувати рибку.
пеленгас жаровні - фото крок 3
Посоліть кожен шматочок з усіх боків.
пеленгас жаровні - фото крок 4
Цибулю очистіть і наріжте.
пеленгас жаровні - фото крок 5
Туди ж відправте нарізаний скибочками лимон.
пеленгас жаровні - фото крок 6
І додайте трохи майонезу.
пеленгас жаровні - фото крок 7
Як випливає все перемішайте. Скибочки лимона трохи вичавіть, щоб рибка просочувалася соком. Приберіть контейнер в холодильник на пару годин.
пеленгас жаровні - фото крок 8
Коли рибка просякла, можна зайнятися мангалом.
пеленгас жаровні - фото крок 9
На лист фольги викладіть кілька кілець цибулі, лимон і шматочок рибки. Загорніть щільним конвертом.
пеленгас жаровні - фото крок 10
Викладіть на решітку і відправте на вугілля.
пеленгас жаровні - фото крок 11
Мій пеленгас на мангалі провів приблизно 30 хвилин. Але час залежить від жару і розміру шматочків. Смачного!

Схожі рецепти