Рецепт Пеленгас, запечений в духовці фото

Пеленгас, запечений в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Пеленгас - риба сімейства кефалевих: дуже смачна і ніжна. Пропоную вам дуже простий рецепт запеченої риби в духовці: із зеленню, цибулею-пореєм і часником. Дуже класний і простий рецепт.

Даний рецепт дуже універсальний і підходить для приготування будь-якої риби цілком. Зелена цибуля можна замінити кільцями звичайного лука, а зелень додати на свій смак.

  • Пеленгас - 1 штука
  • Лук-пориста - 100 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Зелень - 1/2 пучка
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
пеленгас, запечений в духовці - фото крок 1
1. Rиbu чистий, попатраєте.
пеленгас, запечений в духовці - фото крок 2
2. Відріжте голову і хвіст. У черево покладіть шматочок вершкового масла, часник і зелень.
пеленгас, запечений в духовці - фото крок 3
3. Зелена цибуля наріжте кільцями.
пеленгас, запечений в духовці - фото крок 4
4. Викладіть рибу в змащену маслом форму. Навколо викладіть кільця порею. Приправити сіллю і poperčite.
пеленгас, запечений в духовці - фото крок 5
5. Накрийте фольгою. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин з фольгою і 10 хвилин без фольги. Смачного!

Схожі рецепти