Печиво з лаймом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Екзотичний цитрусовий фрукт лайм допоможе нам створити чудове кисло-солодке печиво. Приємне на смак, ніжне по консистенції - що ще потрібно для гарного печива?
Опис приготування:
Сьогодні приготуємо чудове лаймовому печиво. Для цього замісити тісто з необхідних інгредієнтів, дайте йому добре охолодитися в холодильнику. Потім наріжте його гуртками, розкладіть їх на застеленому пергаментом деку і випікання в духовці протягом 10 хвилин. Поки гаряче змастіть печиво зверху сумішшю меду і соку лайма. Приємного чаювання!
- Борошно - 150 грам
- Вершкове масло - 90 грам
- Тростинний цукор - 50 грам
- Мед рідкий - 3 Ст. Ложки
- Жовток - 1 штука
- Вапно - 1 штука
За допомогою дрібної терки зніміть цедру з лайма. З м'якоті вичавіть сік.
Змішайте в мисці цукор, борошно, чайну ложку цедри, щіпку солі, олія, столову ложку соку і яєчний жовток. Замісити тісто.
Потім загорніть його в плівку і відправте на годину в холодильник.
З зреагувала тіста скачайте ковбаску, наріжте кружальцями і розкладіть їх на застеленому пергаментом деку. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікання печиво протягом 10 хвилин. Поки гаряче змастіть його зверху сумішшю меду і соку лайма.