Яловичина з лаймом
(покроковий рецепт з фото)
Родзинка цього рецепту в пікантному маринаді на основі лайма. М'ясо виходить дуже ніжне і соковите. Раджу скористатися рецептом!
Аналогічним чином можна приготувати телятину або свинину. Лайм цілком замінимо лимоном. Пробуйте!
- Сік лайма - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Jalapeno Чилі - 1 штука (очищений і нарізаний)
- Яловичий стейк - 1 штука
- Вапно - 1 штука
1. З'єднайте сік лайма, соєвий соус, подрібнений часник і перець.
2. М'ясо помийте і обсушіть.
3. Покладіть м'ясо в маринад на 30 хвилин - 2 годину.
4. Обсмажте на сковороді або на решітці.
5. Подавайте з скибочками лайма. Смачного!