Рецепт Печиво «асорті» фото

Печиво «асорті»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей
Випічка, Печиво

Різноманітне печиво до чаю або кави урізноманітнить ваше полуденок! дивіться, як приготувати печиво "асорті" в домашніх умовах. Покупного печива вам більше не захочеться, це я можу гарантувати!

Щоб приготувати печиво "асорті", ми замісити пісочне тісто на сметані. Сметану вибирайте жирну і густу. В якості начинки, вірніше посипання, можете використовувати мак, подрібнені горішки (волоські або фундук), а також кокосову стружку. Урізноманітніть форму печива за допомогою різних формочок.

  • Крем - 200 грам
  • Борошно - 400 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Ванілін - За смаком
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Горіхи, мак, кокосова стружка, цукор - За смаком (для прикраси )
печиво
Спочатку розтопіть масло вершкове і додайте в сметану. Потім додайте цукор і все перемішайте.
В сметанним масу просійте борошно, додайте сіль, ванілін і розпушувач. Замісити тісто. При необхідності додайте ще борошна, якщо тісто буде розвалюватися.
печиво
Замісити гладке тісто, розкачайте і за допомогою різних формочок виріжте печиво.
печиво
Застеліть деко пергаментом для випічки, викладіть заготовки і змастіть злегка збитим яйцем. Прикрасьте заготовки різноманітно: посипте маком, кокосовою стружкою, дрібно рубаними горіхами або просто прикрасьте цілими горіхами.
печиво
Випікайте хвилин 15-20 при 190-200 З. Не дайте печінкою підгоріти. Якщо воно підрум'яниться раніше, сміливо діставайте.
печиво
Готове печиво "асорті" можете подати з чаєм або кавою. Смачного!

Схожі рецепти