Печиво «асорті»
(покроковий рецепт з фото)
Різноманітне печиво до чаю або кави урізноманітнить ваше полуденок! дивіться, як приготувати печиво "асорті" в домашніх умовах. Покупного печива вам більше не захочеться, це я можу гарантувати!
Щоб приготувати печиво "асорті", ми замісити пісочне тісто на сметані. Сметану вибирайте жирну і густу. В якості начинки, вірніше посипання, можете використовувати мак, подрібнені горішки (волоські або фундук), а також кокосову стружку. Урізноманітніть форму печива за допомогою різних формочок.
- Крем - 200 грам
- Борошно - 400 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 150 грам
- Ванілін - За смаком
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Горіхи, мак, кокосова стружка, цукор - За смаком (для прикраси )
Спочатку розтопіть масло вершкове і додайте в сметану. Потім додайте цукор і все перемішайте.
В сметанним масу просійте борошно, додайте сіль, ванілін і розпушувач. Замісити тісто. При необхідності додайте ще борошна, якщо тісто буде розвалюватися.
В сметанним масу просійте борошно, додайте сіль, ванілін і розпушувач. Замісити тісто. При необхідності додайте ще борошна, якщо тісто буде розвалюватися.
Замісити гладке тісто, розкачайте і за допомогою різних формочок виріжте печиво.
Застеліть деко пергаментом для випічки, викладіть заготовки і змастіть злегка збитим яйцем. Прикрасьте заготовки різноманітно: посипте маком, кокосовою стружкою, дрібно рубаними горіхами або просто прикрасьте цілими горіхами.
Випікайте хвилин 15-20 при 190-200 З. Не дайте печінкою підгоріти. Якщо воно підрум'яниться раніше, сміливо діставайте.
Готове печиво "асорті" можете подати з чаєм або кавою. Смачного!