Рецепт Печінковий суп фото

Печінковий суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Вагітним і годуючим
На обід
Супи
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

У європейській кухні великою популярністю користується печінковий суп.

Він легкий в приготуванні, смачний, а найголовніше - низькокалорійний. Як приготувати печінковий суп? Зараз я розповім.

Опис приготування:

Для приготування печінкового супу вам буде потрібно мінімум витрат і часу. Суп має велику харчову цінність при тому, що він низькокалорійний. Використовувати можна як курячу печінку, так і яловичу.

Готовий суп з печінки подається до столу з тостами або сухариками. Багато також додають в суп жирні вершки, але це залишається на ваш розсуд.

  • Печінка куряча - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 100 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
  • Паприка - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 15 грам
1
Беремо каструлю для приготування супу і викладаємо в неї нарізану середніми шматками печінку.
2
Заливаємо на дно каструлі рослинне масло і тушкуємо на слабкому вогні, додаючи томатну пасту і спеції.
3
Дрібно (краще кубиками) нарізаємо цибулю, додаємо його в каструлю.
4
Очищаємо картоплю і моркву, додаємо до вмісту каструлі. Тушкуємо трохи у власному соку. Після вливаєте півсклянки води і тушкуйте ще хвилин 10.
5
Додаємо воду і варимо ще 30 хвилин до повної готовності.
6
Готову страву можна прикрасити коріандром і зеленню.

Схожі рецепти