Новорічний печінковий торт
(покроковий рецепт з фото)
Страви з вареної печінки - одні з моїх улюблених. Тому, коли мені в руки потрапив рецепт новорічного печінкового торта, я приготувала його в той же вечір. Яловича печінка, сир і яйця - поєднуються відмінно!
Як тільки ви поставите варитися яловичу печінку, покладіть в морозилку вершкове масло. Так його простіше буде натерти на тертці, що знадобиться нам під час приготування салату. Прикрашати новорічний печінковий торт краще свіжою зеленню. Можете придумати свою цікаву ялиночку. Прикраса салату, особливо на святковий стіл, - це завжди воля фантазії! Бажаю вам приємної готування. Насолоджуйтесь.
- Яловича печінка - 400 грам (зваріть заздалегідь.)
- Твердий сир - 400 грам
- Яйця - 5 штук
- Вершкове масло - За смаком
- Майонез - За смаком
- Свіжа зелень - За смаком
Відваріть яловичу печінку. Зваріть яйця круто. Яловичу печінку, твердий сир і варені яйця натріть на крупній тертці. Складіть в різний посуд.
Викладаємо в формі кола печінку на тарілку, в якій ви збираєтеся подавати салат. Зверху натираємо вершкове масло.
Потім викладаємо шар сиру і змащуємо майонезом.
Зверху посипаємо яйцями. І прикрашаємо свіжою зеленню. Зробіть таку ж химерну ялинку з листя петрушки. Новорічний печінковий торт готовий!