Дуже простий печінковий торт
(покроковий рецепт з фото)
Торт печінковий - зовсім десерт, а смачне м'ясне блюдо, яке може виступати як основною стравою, так і закускою. Багатошарові печінкові млинці виходять ніжними, м'якими і смачними.
Цей рецепт, як приготувати простий печінковий торт, ідеальний для тих, у кого мало часу. Печінка для цього торта підійде будь-яка. Якщо у вас є час, можна зробити більш традиційну начинку з підсмажених цибулі і моркви.
- Печінка - 600 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Манна крупа - 250 грам
- Яйця - 4 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 400 мілілітрів
- Часник - 3-4 зубчиків
1. Печінка посоліть, поперчіть і подрібніть в блендері або за допомогою м'ясорубки.
2. Додайте в печінкову масу манну крупу і перемішайте до однорідного стану.
3. Потім Відведіть туди яйця і знову збийте.
4. Наступним в печінковий тісто додайте молоко і рослинне масло.
5. Розігрійте сковороду, ополоником наливайте тісто. Смажте так само, як млинці.
6. У майонез видавити часник, перемішайте. Цією сумішшю змастіть кожен млинець, зберіть їх в торт. Зверху прикрасьте зеленню.
7. Дайте торту трохи просочитися і подавайте його на стіл!