Дуже простий і смачний торт
(покроковий рецепт з фото)
Любіть домашню випічку, але не можете похвалитися видатними кондитерський хист? Не біда! Я покажу, як приготувати дуже простий і смачний торт, який порадує вас і ваших близьких.
Так як крем шоколадний, бісквіт в даному випадку ванільний. Але якщо ви справжній фанат шоколаду, то сміливо додавайте його і в тісто Прикрашати тортик отсаженного через кондитерський мішок кремом зовсім необов'язково. Він і без цього виглядає досить апетитно. До речі, між коржами можна викладіть шар ягід або фруктів, а також горішки, наприклад.
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1.5 склянки
- Вершкове масло - 120 грам(+ 150 грам в крем)
- Молоко - 70 мілілітрів(+ 3-4 ложки в крем)
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Яйце - 2 штуки
- Цукрова пудра - 3 склянки
- Шоколад - 100 грам
1. У глибокій мисці збийте яйця з цукром і вершковим маслом до пишності. Додайте просіяне борошно, розпушувач, молоко і ванільний екстракт, продовжуючи збивати.
2. Жароміцних форму змажте маслом. Духовку розігрійте до 180 градусів.
3. Викладіть тісто у форму і відправте в духовку. Запікайте 30-40 хвилин до рум'яності. Готовий корж остудіть на решітці і розрізати навпіл.
4. Для приготування крему збийте розм'якшене вершкове масло з цукровою пудрою. Додайте трохи молока, ванільний екстракт і розтоплений шоколад.
5. Викладіть один корж і змастіть його кремом.
6. Зверху викладіть другий корж. Кремом покрийте верх і борти торта.
7. Залишки крему можна відсадити на тортик через кондитерський мішок з насадкою.