Рецепт Торт «молочна дівчинка» (дуже смачний) фото

Торт «молочна дівчинка» (дуже смачний)
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершки , Згущене молоко
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Можете уявити, що спекти смачний корж можна з чотирьох інгредієнтів? Якщо ні, тоді подивіться, як приготувати торт"Молочна дівчинка" (дуже смачний), і переконайтеся самі: геніальне - просто!

Опис приготування:

Смачні торти, як правило, складно назвати простими, але цей - виключення. Коржі виходять повітряними (хоч там всього лише чотири інгредієнти), крем - ніжним, а білкове прикраса радує око. Такий торт можна спекти з фруктами, ягодами, змастити масляним кремом і полити шоколадною глазур'ю, вийде дуже смачно. За бажанням просочіть коржі цукровим сиропом, в нього можна додати коньяк або ваніль для більш апетитного аромату.

  • Молоко - 397 грам (згущене)
  • Розпушувач - 15 грам
  • Борошно пшеничне - 135-140 грам
  • Вершки від 30% - 500 грам
  • Цукрова пудра - 50-100 грам (за смаком)
  • Яйце - 2 штуки
  • Білки - 3 штуки
  • Цукор - 270 грам
  • Вода - 90 грам
  • Лимонна кислота - 1/3 чайних ложки
  • Ванільний цукор - 10 грам
торт
1. Яйця злегка збовтайте і додайте до згущеному молоці. Додайте просіяне борошно, розпушувач і перемішайте лопаткою. Дно форми діаметром 20 см вистелити пергаментом.
торт
2. Розподіліть по дну форми 2 ст. Ложки тесту. Випікайте коржі (їх повинно бути 6) в розігрітій до 200 градусів духовці 5 хвилин. Коржі відразу очистіть від пергаменту і розкладіть на папері окремо один від одного. Дайте коржам повністю охолонути.
торт
3. Приготуйте крем: вершки, цукрову пудру і ванільний цукор збийте міксером до стійких піків (посуд, вершки і віночки міксера повинні бути холодними). Промажьте все коржі кремом. Верх і боки торта також змажте кремом.
торт
4. Приготуйте білковий крем: при температурі 120 градусів на середньому вогні прокип'ятіть цукор і воду протягом 5 хвилин (не перемішуючи). Тим часом збийте білки в міцну піну, додайте ванільний цукор і знову збийте.
торт
5. Не припиняючи збивати, тонкою цівкою влийте до білків киплячий сироп. Збивайте ще 3-4 хвилини. Розтопіть на паровій бані шоколад, намалюйте їм пелюстки на пергаменті і дайте їм застигнути.
торт
6. За допомогою кондитерського мішка прикрасьте торт білковим кремом. Прикрасьте торт шоколадом. Надішліть його в холодильник на 6 годин. Смачного!

Схожі рецепти