Торт «карамельна дівчинка»
(покроковий рецепт з фото)
Торт "карамельная дівчинка" ароматний, ніжний і шалено смачний. Коржі у торта повітряні, а в поєднанні з заварним ванільним кремом - просто смакота. Налийте чашечку чаю і насолоджуйтеся десертом!
Торт "карамельного дівчинка" - відмінний десерт як на святковий стіл, так і просто для сімейного чаювання. Рецепт дуже простий, впоратися з ним може навіть починаюча господиня. Ділюся рецептом, як приготувати цей тортик. Крем можна брати будь-який, у мене заварний, але сметанний або вершковий теж відмінно підійде. Тільки не масляний, коржі повинні просочитися, а масляний застигне в холодильнику і тортик не вийде таким м'яким і просоченою. Швидко, просто і дуже смачно!
- Куряче яйце - 4 штуки(2 шт. - в тісто, 2 жовтка - в вершках)
- Згущене молоко варене, банку - 1 штука(380 г)
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Молоко - 500 мілілітрів
- Цукор - 150 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 200 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі інгредієнти для торта.
Згущене молоко змішайте з яйцями до однорідності.
Додайте борошно з розпушувачем і знову все перемішайте до однорідності.
На пергаментному аркуші намалюйте коло. Я зазвичай кладу тарілку потрібного розміру і обвожу. Викладіть тісто шаром приблизно в 0, 5 см.
Надішліть корж в духовку, розігріту до 200 градусів, з 5-7 хвилин. Спечіть таким чином все коржі, їх повинно вийти 6.
Поки остигають коржі, приготуйте крем. Молоко з цукром і яєчними жовтками поставте на вогонь, варіть до закипання, постійно помішуючи. Потім всипте крохмаль і ванілін, варіть до загустіння. Накрийте каструлю з кремом плівкою впритул і поставте охолоджуватися.
Збийте вершкове масло і порційно змішуючи з'єднайте з заварний основою. Поставте в холодильник на 1 час.
Коли коржі охолонуть, змастіть їх кремом, зберіть торт і відправте в холодильник. Він повинен настоятися протягом ночі.
Перед подачею прикрасьте тортик шоколадною глазур'ю, печивом і цукерками. Приємного чаювання!