Рецепт Торт «карамельна дівчинка» фото

Торт «карамельна дівчинка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти

Торт "карамельная дівчинка" ароматний, ніжний і шалено смачний. Коржі у торта повітряні, а в поєднанні з заварним ванільним кремом - просто смакота. Налийте чашечку чаю і насолоджуйтеся десертом!

Торт "карамельного дівчинка" - відмінний десерт як на святковий стіл, так і просто для сімейного чаювання. Рецепт дуже простий, впоратися з ним може навіть починаюча господиня. Ділюся рецептом, як приготувати цей тортик. Крем можна брати будь-який, у мене заварний, але сметанний або вершковий теж відмінно підійде. Тільки не масляний, коржі повинні просочитися, а масляний застигне в холодильнику і тортик не вийде таким м'яким і просоченою. Швидко, просто і дуже смачно!

  • Куряче яйце - 4 штуки(2 шт. - в тісто, 2 жовтка - в вершках)
  • Згущене молоко варене, банку - 1 штука(380 г)
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Цукор - 150 грам
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
торт
Підготуйте всі інгредієнти для торта.
торт
Згущене молоко змішайте з яйцями до однорідності.
торт
Додайте борошно з розпушувачем і знову все перемішайте до однорідності.
торт
На пергаментному аркуші намалюйте коло. Я зазвичай кладу тарілку потрібного розміру і обвожу. Викладіть тісто шаром приблизно в 0, 5 см.
торт
Надішліть корж в духовку, розігріту до 200 градусів, з 5-7 хвилин. Спечіть таким чином все коржі, їх повинно вийти 6.
торт
Поки остигають коржі, приготуйте крем. Молоко з цукром і яєчними жовтками поставте на вогонь, варіть до закипання, постійно помішуючи. Потім всипте крохмаль і ванілін, варіть до загустіння. Накрийте каструлю з кремом плівкою впритул і поставте охолоджуватися.
торт
Збийте вершкове масло і порційно змішуючи з'єднайте з заварний основою. Поставте в холодильник на 1 час.
торт
Коли коржі охолонуть, змастіть їх кремом, зберіть торт і відправте в холодильник. Він повинен настоятися протягом ночі.
торт
Перед подачею прикрасьте тортик шоколадною глазур'ю, печивом і цукерками. Приємного чаювання!

Схожі рецепти