Торт «молочна дівчинка» з кремом «SEAL»
(покроковий рецепт з фото)
Торт "молочна дівчинка" дуже популярний в середовищі кулінарів. Простий в приготуванні, ніжний і дуже смачний. Пропоную рецепт цього торта з чудовим кремом "пломбір", приготованому на сметані.
Цей дивовижний торт готується на основі згущеного молока, яке в Німеччині називають"Milch Mädchen », тобто молочна дівчинка. Крем "ущільнювальна ", приготований на сметані, надає невелику кислинку цієї досить солодкої випічки, створюючи чудову гаму смаку. Складного в приготуванні такого торта нічого немає, але час буде потрібно. Запевнюю вас, ваші старання не пройдуть даром. Крем "уЩІЛЬНЕННЯ" відмінно тримає форму, їм можна прикрасити торт не гірше, ніж меренгою або збитими вершками.
- Куряче яйце - 3 штуки(2 штуки - в тісто, 1 штука - в вершках)
- Згущене молоко - 400 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 180 грам (в тісто + 3 ст.Л. В вершках)
- Сода харчова - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Крем - 350 мілілітрів (в вершках)
- Цукор - 120 грам (в вершках)
- Вершкове масло - 250 грам(50 грам - в тісто, 200 грам - в вершках)
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти для приготування торта.
Замісити тісто. У миску розбийте яйця.
Добре збийте яйця віночком.
Додайте згущене молоко.
Розтопіть 50 грам вершкового масла і додайте в тісто. А також соду, погашену оцтом або лимонним соком.
Всипте борошно.
Замісити гладке, однорідне, Не густо тісто.
На пергаменті намалюйте коло діаметром 18-20 сантиметрів і викладіть на нього 2 столові ложки тесту. Розподіліть тісто по паперу.
Випікайте коржі в духовці, заздалегідь розігрітій до 175 градусів за 7-8 хвилин кожен. Готові коржі, не кладіть один на одного, щоб не злиплися. Виходить 7-8 коржів.
Приготуйте крем "пломбір" для торта. У каструлю з товстим дном розбийте яйце, додайте цукор і ванільний цукор.
Перемішайте цукор з яйцем і додайте сметану.
Всипте 3 столові ложки борошна з хорошою гіркою.
Віночком перемішайте сметану, цукор, ванільний цукор і борошно. Грудочок не повинно бути.
Поставте каструлю на плиту, перемішуючи доведіть суміш до загустіння. На це піде 7-8 хвилин. Вогонь трохи нижче середнього, щоб крем не пригоріла. Можна заварювати крем на водяній бані. Готовий крем охолодіть.
М'яке вершкове масло збийте міксером 3-4 хвилини до отримання пишної, білої консистенції.