Рецепт Торт «молочна дівчинка» з кремом «SEAL» фото

Торт «молочна дівчинка» з кремом «SEAL»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Згущене молоко
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Торт "молочна дівчинка" дуже популярний в середовищі кулінарів. Простий в приготуванні, ніжний і дуже смачний. Пропоную рецепт цього торта з чудовим кремом "пломбір", приготованому на сметані.

Цей дивовижний торт готується на основі згущеного молока, яке в Німеччині називають"Milch Mädchen », тобто молочна дівчинка. Крем "ущільнювальна ", приготований на сметані, надає невелику кислинку цієї досить солодкої випічки, створюючи чудову гаму смаку. Складного в приготуванні такого торта нічого немає, але час буде потрібно. Запевнюю вас, ваші старання не пройдуть даром. Крем "уЩІЛЬНЕННЯ" відмінно тримає форму, їм можна прикрасити торт не гірше, ніж меренгою або збитими вершками.

  • Куряче яйце - 3 штуки(2 штуки - в тісто, 1 штука - в вершках)
  • Згущене молоко - 400 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 180 грам (в тісто + 3 ст.Л. В вершках)
  • Сода харчова - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Крем - 350 мілілітрів (в вершках)
  • Цукор - 120 грам (в вершках)
  • Вершкове масло - 250 грам(50 грам - в тісто, 200 грам - в вершках)
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
торт
Підготуйте інгредієнти для приготування торта.
торт
Замісити тісто. У миску розбийте яйця.
торт
Добре збийте яйця віночком.
торт
Додайте згущене молоко.
торт
Розтопіть 50 грам вершкового масла і додайте в тісто. А також соду, погашену оцтом або лимонним соком.
торт
Всипте борошно.
торт
Замісити гладке, однорідне, Не густо тісто.
торт
На пергаменті намалюйте коло діаметром 18-20 сантиметрів і викладіть на нього 2 столові ложки тесту. Розподіліть тісто по паперу.
торт
Випікайте коржі в духовці, заздалегідь розігрітій до 175 градусів за 7-8 хвилин кожен. Готові коржі, не кладіть один на одного, щоб не злиплися. Виходить 7-8 коржів.
торт
Приготуйте крем "пломбір" для торта. У каструлю з товстим дном розбийте яйце, додайте цукор і ванільний цукор.
торт
Перемішайте цукор з яйцем і додайте сметану.
торт
Всипте 3 столові ложки борошна з хорошою гіркою.
торт
Віночком перемішайте сметану, цукор, ванільний цукор і борошно. Грудочок не повинно бути.
торт
Поставте каструлю на плиту, перемішуючи доведіть суміш до загустіння. На це піде 7-8 хвилин. Вогонь трохи нижче середнього, щоб крем не пригоріла. Можна заварювати крем на водяній бані. Готовий крем охолодіть.
торт
М'яке вершкове масло збийте міксером 3-4 хвилини до отримання пишної, білої консистенції.

Схожі рецепти