Бісквітний торт з кремом «SEAL»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт простого, домашнього торта з бісквітними коржами і чудовим кремом "пломбір" . Випічка надзвичайно ніжна, повітряна і смачна.
Складного в приготуванні цього торта нічого немає. Звичайний, класичний бісквіт готується просто, хоча потрібно знати деякі нюанси. Тісто для бісквіта потрібно перемішувати дуже акуратно, щоб білки не опало. Коли форму з тестом ви поставите в духовку, перші 20 хвилин духовку відкривати не потрібно. На дно форми постеліть пергамент. Бока форми нічим змащувати не потрібно. Коли бісквіт буде готовий, дістаньте його з духовки, форму з ним поставте верх дном на решітку і тримайте так до повного охолодження. У цьому випадку він ніколи не опаде.
- Куряче яйце - 4 штуки
- Цукор - 270 грам(150 грам - в тісто, 120 грам - в вершках)
- Борошно пшеничне - 160 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Жовток курячого яйця - 3 штуки
- Крохмаль кукурудзяний - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 350 мілілітрів
- Вершкове масло - 200 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти для приготування торта.
Візьміть 4 яйця і відділи куниці від жовтків.
Збийте білки міксером до пишної, стійкою піни. Поступово всипати цукор, не перестаючи збивати. Білкова маса ущільнився і стане густою і гладкою.
Додайте до білків 4 жовтка.
Акуратно перемішайте або збийте жовтки з білками.
Додайте розпушувач.
Поступово всипте просіяне борошно.
Акуратно перемішайте тісто лопаткою. Тісто для бісквіта готове.
Викладіть тісто у форму для випічки. Я пекла бісквіт в мультиварці. Печіть бісквіт в духовці при температурі 170-175 градусів 40-45 хвилин. Готовність перевірте сухий дерев'яною шпажкою.
Бісквітний корж готовий.
Приготуйте крем "пломбір" . У мисці змішайте 3 жовтка, 120 грам цукру і 3 столові ложки кукурудзяного крохмалю.
У каструлю налийте молоко і доведіть до кипіння. Після влийте суміш жовтків, цукру і крохмалю. Постійно перемішуючи, Довести крем zagusteniâ. Після додайте ванільний цукор.
М'яке вершкове масло викладіть в миску і збийте протягом декількох хвилин.
Поступово по одній ложці додайте охолоджений заварний крем і кожен раз збивайте. Виходить незвичайно ніжний і смачний, блискучий крем.
Бісквіт розрізати на дві частини вздовж. З 70 мл. Води і столової ложки цукру приготуйте просочення для коржів. Можна в неї додати трохи лимонного соку. Рясно змастіть просоченням обидва коржа.
На нижній корж викладіть порцію крему і змастіть їм корж.
Накрийте другим коржем і змастіть кремом верх і боки торта.
Прикрасьте торт за смаком і дайте йому просочитися декілька годин.
Бісквітний торт з кремом "пломбір" готовий. Наріжте і подавайте до столу.