Рецепт Наполеон з кремом «SEAL» фото

Наполеон з кремом «SEAL»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Вершкове масло
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти, Наполеон

Торт "наполеон" зазвичай готують на заварний крем. Але я хочу вам запропонувати приготувати його з кремом "пломбір" . Новий смак класичного торта. Спробуйте новинку!

Такий відмінно підійде для сімейного або дружнього чаювання. Коржі можна приготувати за кілька днів до збирання торта. Вони добре зберігаються. А саме головне, готовому торту необхідно дуже добре просочитися.

  • Вершкове масло - 600 грам(250 грам - в тісто, 350 грам - в крем)
  • Борошно - 450 грам (в тісто)
  • Борошно - 4 Ст. Ложки (в вершках)
  • Вода - 150 грам (крижана)
  • Яйце - 5 штук(1 яйце - в тісто, 4 яйця - в крем)
  • Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 700 грам
  • Цукор - 220 грам
  • Ванілін - 1 Щепоток
наполеон з кремом
Для приготування коржів підготуйте необхідні інгредієнти. Масло попередньо підморозило, щоб його легше було терти на тертці.
наполеон з кремом
Борошно просійте через сито. Вершкове масло натріть на крупній тертці і пересипте борошном. Розітріть все в крихту.
наполеон з кремом
Окремо змішайте крижану воду, яйце і оцет.
наполеон з кремом
Влийте в тісто і швидко все перемішайте. Довго заважати не треба. Досить, щоб тісто зібралося в кулю.
наполеон з кремом
Готове тісто розділити на 8 частин. Розкочуйте кожну частину в корж і вирізуйте формою 22 см. Випікайте в духовці розігрітій до 180 градусів за 10-13 хвилин. Обрізки не прибирають, а печіть все разом.
наполеон з кремом
Таким чином спечіть все коржі.
наполеон з кремом
Підготуйте все необхідне для приготування крему.
наполеон з кремом
Для приготування крему з'єднайте в невеликій каструлі яйця, цукор, борошно і сметану. Добре перемішайте і поставте грітися на водяну баню. Довести крем zagusteniâ, при постійному помішуванні. Потім крем накрийте і остудіть.
наполеон з кремом
Коли основний крем охолоне, візьміть м'яке вершкове масло і збийте його до пишності.
наполеон з кремом
Поступово додайте в збите масло заварний частина крему. Додайте щіпку ваніліну. Крем добре збийте.
наполеон з кремом
Прошарками коржі кремом і дайте постояти при кімнатній температурі 3-4 годину. Потім коржі трохи притисніть, щоб вони стали щільніше один до одного.
наполеон з кремом
З решти спечених обрізків зробіть крихту і обсипте верх і боки торта. Готовий торт приберіть в холодильник на добу, щоб він просочився.
наполеон з кремом
Прикрасьте тор по своєму смаку. Приємного чаювання!

Схожі рецепти