Наполеон з кремом «SEAL»
(покроковий рецепт з фото)
Торт "наполеон" зазвичай готують на заварний крем. Але я хочу вам запропонувати приготувати його з кремом "пломбір" . Новий смак класичного торта. Спробуйте новинку!
Такий відмінно підійде для сімейного або дружнього чаювання. Коржі можна приготувати за кілька днів до збирання торта. Вони добре зберігаються. А саме головне, готовому торту необхідно дуже добре просочитися.
- Вершкове масло - 600 грам(250 грам - в тісто, 350 грам - в крем)
- Борошно - 450 грам (в тісто)
- Борошно - 4 Ст. Ложки (в вершках)
- Вода - 150 грам (крижана)
- Яйце - 5 штук(1 яйце - в тісто, 4 яйця - в крем)
- Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
- Крем - 700 грам
- Цукор - 220 грам
- Ванілін - 1 Щепоток
Для приготування коржів підготуйте необхідні інгредієнти. Масло попередньо підморозило, щоб його легше було терти на тертці.
Борошно просійте через сито. Вершкове масло натріть на крупній тертці і пересипте борошном. Розітріть все в крихту.
Окремо змішайте крижану воду, яйце і оцет.
Влийте в тісто і швидко все перемішайте. Довго заважати не треба. Досить, щоб тісто зібралося в кулю.
Готове тісто розділити на 8 частин. Розкочуйте кожну частину в корж і вирізуйте формою 22 см. Випікайте в духовці розігрітій до 180 градусів за 10-13 хвилин. Обрізки не прибирають, а печіть все разом.
Таким чином спечіть все коржі.
Підготуйте все необхідне для приготування крему.
Для приготування крему з'єднайте в невеликій каструлі яйця, цукор, борошно і сметану. Добре перемішайте і поставте грітися на водяну баню. Довести крем zagusteniâ, при постійному помішуванні. Потім крем накрийте і остудіть.
Коли основний крем охолоне, візьміть м'яке вершкове масло і збийте його до пишності.
Поступово додайте в збите масло заварний частина крему. Додайте щіпку ваніліну. Крем добре збийте.
Прошарками коржі кремом і дайте постояти при кімнатній температурі 3-4 годину. Потім коржі трохи притисніть, щоб вони стали щільніше один до одного.
З решти спечених обрізків зробіть крихту і обсипте верх і боки торта. Готовий торт приберіть в холодильник на добу, щоб він просочився.
Прикрасьте тор по своєму смаку. Приємного чаювання!