Млинцевий торт «SEAL»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вашій увазі ось такий тортик з млинців. Дуже ніжний, дуже смачний. Будь-господині, навіть робить перші кроки в кулінарії, не важко буде його приготувати.
Спробуйте млинцевий торт з кремом із згущеного молока хоча б раз, і він обов'язково стане улюбленою стравою для всієї родини. Це просте і доступне, але від цього не менш смачне і ефектне ласощі. Начинки можуть бути різними - сметана, згущене молоко, вершковий сир, сир, заварний крем, сир "маскарпоне" і не тільки. Експериментуйте і діліться своїми рецептами.
- Вода тепла - 1/2 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 4 штуки
- Вершкове топлене масло - 250 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Згущене молоко - 350 грам
- Вершковий сир - 120 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - 1 щіпка
1. У миску додайте інгредієнти: теплу воду, молоко, яйця, 4 столові ложки розтопленого масла, борошно, цукор і щіпку солі. Змішайте до тих пір, поки концістенція не стане однорідною.
2. В окремій ємності збийте масло і згущене молоко з допомогою міксера на високій швидкості протягом 7 хвилин.
Додайте вершковий сир і перемішайте суміш на середній швидкості. Додайте щіпку ваніліну, продовжуйте збивати до тих пір, поки крем не стане більш щільним.
Додайте вершковий сир і перемішайте суміш на середній швидкості. Додайте щіпку ваніліну, продовжуйте збивати до тих пір, поки крем не стане більш щільним.
3. Смажте млинці на антипригарной сковороді. На один млинець витрачайте 3 столових ложки тесту. Обсмажуйте їх по 30 секунд з кожної сторони.
4. Кожен млинець рясно змастіть кремом і сформуйте торт.
5. Дайте млинці торту просочитися і охолонути в холодильнику, а потім подавайте до столу.