Торт «SEAL»
(покроковий рецепт з фото)
Такого ви ще не пробували! Рецепт приготування торта "пломбір" вам дуже сподобається! З одного боку, готується він набагато легше звичних бісквітів, а з іншого - виглядає ще більш святково!
Такий смачний і делікатний, ніжний і в той же час по-дитячому смачний і веселий десерт стане гідною прикрасою вашого святкового столу. Та й що там, це блюдо дійсно здатне затьмарити всі ваші кулінарні шедеври! Спробуйте! А як приготувати торт "пломбір", я вам зараз розповім!
- Морозиво шоколадне - 1 кілограм
- Морозиво ванільне - 1.3 кілограма
- Бісквіт шоколадний - 300 грам
- Шоколад - 200 грам (половину - в шоколадне морозиво, половину - для того, щоб полити торт зверху)
- Печиво Орео - 350 грам
- Прикраси - 1 За смаком
- Збиті вершки - За смаком
2. Бажано давати морозиву застигати після кожного нового шару в морозилці хоча б півгодини.
4. От і все! торт готовий, подавайте відразу ж, поки не розтанув!