Крем «SEAL» для торта
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку любителям домашньої випічки хочу запропонувати дуже цікавий і головне зовсім нескладний варіант, як зробити крем "пломбір" для торта.
Перед вами класичний рецепт, який підкаже, як приготувати крем "пломбір" для торта. Він підійде як до простих бісквітним коржам, так і до складних шоколадним, наприклад. Досить швидкий в приготуванні, він обов'язково припаде до смаку всім любителям випічки без особливих клопотів. Побалуйте себе і домашніх апетитним десертом з найніжнішим кремом.
- Крем - 0.5 кілограма
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 250 грам
- Крохмаль чи борошно - 3 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 щіпка
- Цедра цитрусових - 1 Чайна ложка
2. Важливо крем періодично збивати, щоб стежити за консистенцією. Крем досить швидко почне густіти.