Крем «SEAL» на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.
Крем "УЩІЛЬНЕННЯ" - незвичайно ніжний, ароматний і смачний. Він відмінно підходить в приготуванні тортів і тістечок. Та й сам по собі є відмінним самостійним десертом.
Опис приготування:
Крем "УЩІЛЬНЕННЯ" за смаком нагадує відоме морозиво, завдяки вершковим ноток. Він стабільний і добре тримає форму, що зручно для прикраси тортів чи тістечок. Крем готують часто на сметані. Але на молоці теж виходить ніжно і смачно. Молоко беріть жирністю не нижче 2, 5%. Вершкове масло повинно бути хорошої якості. Кукурудзяний крохмаль можна замінити борошном.
- Молоко - 400 мілілітрів
- Жовтки яєць - 3 штуки
- Цукор - 150 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Крохмаль кукурудзяний - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 250 грам
Підготуйте всі інгредієнти для приготування крему.
Молоко налийте в каструлю з товстим дном і поставте на плиту.
Жовтки яєць викладіть в миску.
Додайте цукор і ретельно перемішайте або збийте вінчиком.
Всипте крохмаль.
Перемішайте жовтки з цукром і крохмалем, щоб не було грудочок.
Коли молоко почне закипати, влийте в нього суміш жовтків, цукру і крохмалю. Постійно перемішуючи, Довести крем zagusteniâ. Додайте ванільний цукор і перемішайте. Накрийте крем харчовою плівкою в стик і відправте на холод до повного охолодження.
М'яке вершкове масло збийте міксером протягом 3-4 хвилин. Масло має стати пишним і білим.
Після додавайте в масло по одній ложці остиглого заварного крему і кожен раз збивайте.
Ніжний і дуже смачний крем"Пломбір" готовий. Якщо вам потрібно прошарувати торт, то можна це робити відразу. А якщо потрібно прикрасити торт, то відправте крем в холод хвилин на 30-40, щоб він ущільнився.