Рецепт Крем «SEAL» на молоці фото

Крем «SEAL» на молоці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Молоко
Рецепти для схуднення
На швидку руку, На святковий стіл
Десерти

Крем "уЩІЛЬНЕННЯ" - незвичайно ніжний, ароматний і смачний. Він відмінно підходить в приготуванні тортів і тістечок. Та й сам по собі є відмінним самостійним десертом.

Крем "уЩІЛЬНЕННЯ" за смаком нагадує відоме морозиво, завдяки вершковим ноток. Він стабільний і добре тримає форму, що зручно для прикраси тортів чи тістечок. Крем готують часто на сметані. Але на молоці теж виходить ніжно і смачно. Молоко беріть жирністю не нижче 2, 5%. Вершкове масло повинно бути хорошої якості. Кукурудзяний крохмаль можна замінити борошном.

  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Жовтки яєць - 3 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль кукурудзяний - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 250 грам
крем
Молоко налийте в каструлю з товстим дном і поставте на плиту.
крем
Додайте цукор і ретельно перемішайте або збийте вінчиком.
крем
Перемішайте жовтки з цукром і крохмалем, щоб не було грудочок.
крем
Ніжний і дуже смачний крем "пломбір" готовий. Якщо вам потрібно прошарувати торт, то можна це робити відразу. А якщо потрібно прикрасити торт, то відправте крем в холод хвилин на 30-40, щоб він ущільнився.

Схожі рецепти