Бісквіт «молочна дівчинка»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати бісквіт «Молочна дівчинка», зобов'язаний своїй назві одному німецькому виробникові згущеного молока, яке і є основою коржів. Він простий у приготуванні і смачний.
Коржі на основі згущеного молоко виходять солодкими, і дуже складно втриматися, щоб не з'їсти їх до початку приготування. Такий тортик можна приготувати на свято або без приводу, тим більше, що продукти доступні і недорогі. Торт перед подачею обов'язково потрібно наполягати не менше 5-6 годин, а краще всю ніч.
- Згущене молоко - 420 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 180 грам
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Вершки жирні - 400 мілілітрів
- Цукрова пудра - 0, 5 склянки
- Арахіс - За смаком
1. Починаю з коржів: в глибоку миску вбиваю яйця і додаю згущене молоко, за допомогою міксера перемішую до утворення однорідної консистенції і пишною маси.
2. Борошно заздалегідь просівають, щоб готова випічка вийшла легкою, порційно ввожу борошно в миску і безперервно збиваю міксером, також додаю розпушувач для тіста. Після замішування залишаю тісто на 15-20 хвилин.
3. Для додання випічці круглої форми можна випікати в рознімної формі або на пергаменті. Застилаю пекарської папером деко і ложкою викладаю тісто у формі кола, на кожен корж потрібно 2-3 столові ложки.
4. Відправляю коржі один за одним в розігрітий до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин. Готові коржі перекладаю на дошку, щоб охололи.
5. Для крему в мисці змішую вершки (не менше 30-35% жирності) з цукровою пудрою і збиваю до пишної маси і міцних верхів.
6. Збираю торт: корж кладу на блюдо і змащую його кремом, зверху кладу ще один корж і знову промазують його, і так до того, як все коржі закінчаться. Останній корж прикрашаю кремом за допомогою кухонного шприца. Ви можете прикрасити його за своїм бажанням.
7. Готовий торт відправляю в холодильник на 10-12 годин, а потім вже подаю до столу. Насолоджуємося!