Рецепт Бісквіт «молочна дівчинка» фото

Бісквіт «молочна дівчинка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Вершки, Яйця, Згущене молоко
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквіт

Рецепт, як приготувати бісквіт «Молочна дівчинка», зобов'язаний своїй назві одному німецькому виробникові згущеного молока, яке і є основою коржів. Він простий у приготуванні і смачний.

Коржі на основі згущеного молоко виходять солодкими, і дуже складно втриматися, щоб не з'їсти їх до початку приготування. Такий тортик можна приготувати на свято або без приводу, тим більше, що продукти доступні і недорогі. Торт перед подачею обов'язково потрібно наполягати не менше 5-6 годин, а краще всю ніч.

  • Згущене молоко - 420 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 180 грам
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Вершки жирні - 400 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 0, 5 склянки
  • Арахіс - За смаком
бісквіт
1. Починаю з коржів: в глибоку миску вбиваю яйця і додаю згущене молоко, за допомогою міксера перемішую до утворення однорідної консистенції і пишною маси.
бісквіт
2. Борошно заздалегідь просівають, щоб готова випічка вийшла легкою, порційно ввожу борошно в миску і безперервно збиваю міксером, також додаю розпушувач для тіста. Після замішування залишаю тісто на 15-20 хвилин.
бісквіт
3. Для додання випічці круглої форми можна випікати в рознімної формі або на пергаменті. Застилаю пекарської папером деко і ложкою викладаю тісто у формі кола, на кожен корж потрібно 2-3 столові ложки.
бісквіт
4. Відправляю коржі один за одним в розігрітий до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин. Готові коржі перекладаю на дошку, щоб охололи.
бісквіт
5. Для крему в мисці змішую вершки (не менше 30-35% жирності) з цукровою пудрою і збиваю до пишної маси і міцних верхів.
бісквіт
6. Збираю торт: корж кладу на блюдо і змащую його кремом, зверху кладу ще один корж і знову промазують його, і так до того, як все коржі закінчаться. Останній корж прикрашаю кремом за допомогою кухонного шприца. Ви можете прикрасити його за своїм бажанням.
бісквіт
7. Готовий торт відправляю в холодильник на 10-12 годин, а потім вже подаю до столу. Насолоджуємося!

Схожі рецепти