Рецепт Бісквіт «молочна дівчинка» фото

Бісквіт «молочна дівчинка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Вершки , Яйця , Згущене молоко
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквіт
Кількість порцій: 10
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Рецепт, як приготувати бісквіт «Молочна дівчинка», зобов'язаний своїй назві одному німецькому виробникові згущеного молока, яке і є основою коржів. Він простий у приготуванні і смачний.

Опис приготування:

Коржі на основі згущеного молоко виходять солодкими, і дуже складно втриматися, щоб не з'їсти їх до початку приготування. Такий тортик можна приготувати на свято або без приводу, тим більше, що продукти доступні і недорогі. Торт перед подачею обов'язково потрібно наполягати не менше 5-6 годин, а краще всю ніч.

  • Згущене молоко - 420 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 180 грам
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Вершки жирні - 400 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 0, 5 склянки
  • Арахіс - За смаком
бісквіт
1. Починаю з коржів: в глибоку миску вбиваю яйця і додаю згущене молоко, за допомогою міксера перемішую до утворення однорідної консистенції і пишною маси.
бісквіт
2. Борошно заздалегідь просівають, щоб готова випічка вийшла легкою, порційно ввожу борошно в миску і безперервно збиваю міксером, також додаю розпушувач для тіста. Після замішування залишаю тісто на 15-20 хвилин.
бісквіт
3. Для додання випічці круглої форми можна випікати в рознімної формі або на пергаменті. Застилаю пекарської папером деко і ложкою викладаю тісто у формі кола, на кожен корж потрібно 2-3 столові ложки.
бісквіт
4. Відправляю коржі один за одним в розігрітий до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин. Готові коржі перекладаю на дошку, щоб охололи.
бісквіт
5. Для крему в мисці змішую вершки (не менше 30-35% жирності) з цукровою пудрою і збиваю до пишної маси і міцних верхів.
бісквіт
6. Збираю торт: корж кладу на блюдо і змащую його кремом, зверху кладу ще один корж і знову промазують його, і так до того, як все коржі закінчаться. Останній корж прикрашаю кремом за допомогою кухонного шприца. Ви можете прикрасити його за своїм бажанням.
бісквіт
7. Готовий торт відправляю в холодильник на 10-12 годин, а потім вже подаю до столу. Насолоджуємося!

Схожі рецепти