Рецепт Торт «шоколадна дівчинка» фото

Торт «шоколадна дівчинка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Згущене молоко
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Багатьом відомий торт"Молочна дівчинка" . Ніжний, з вершковим смаком. Сьогодні я пропоную рецепт цього торта з шоколадним смаком. Спробуйте, не пошкодуєте!

Опис приготування:

Торт"Шоколадна дівчинка" печеться досить просто, але як і будь-який торт вимагає часу. Якщо у вас є можливість піч одночасно два-три коржа, то справа піде швидше. В цілому ніяких складнощів немає. Час випічки коржа залежить від вашої духовки. Торт незвичайно ніжний, м'який і дуже смачний. Безумовно підійде до столу на будь-яке свято.

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Згущене молоко - 380 грам
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Какао-порошок - 4 Ст. Ложки(2 ст.Л. - в тісто, 2 ст.Л. - в вершках)
  • Вершки - 500 мілілітрів(33-35% жирності)
  • Цукрова пудра - 50 грам
  • Шоколад - 30 грам
торт
Підготуйте всі інгредієнти для приготування торта.
торт
У миску розбийте яйця.
торт
Збийте яйця міксером до пишної піни.
торт
Влийте згущене молоко.
торт
І знову добре збийте міксером яйця зі згущеним молоком.
торт
Просійте борошно з двома столовими ложками какао і всипте в миску з яєчно-молочною сумішшю.
торт
Додайте розпушувач і добре перемішайте тісто.
торт
На пергаменті намалюйте коло діаметром 20 см. Переверніть на зворотну сторону і викладіть дві столові ложки тесту. Розрівняйте тісто на папері. Якщо ви не впевнені в якості паперу, то змастіть її маслом і тільки потім викладайте тісто.
торт
Випікайте корж в духовці при температурі 175-180 градусів 8-10 хвилин. Дайте коржу охолонути і після акуратно зніміть папір. Таким чином спечіть все 8 коржів.
торт
Приготуйте крем для торта. У миску налийте жирні вершки. Перед цим добре їх охолодіть. Всипте цукрову пудру і дві столові ложки просіяного какао-порошку.
торт
Блендером або міксером збийте вершки з цукровою пудрою і какао до пишної, стійкої піни.
торт
На блюдо поставте знімне кільце від форми. Викладіть перший корж і змастіть його кремом.
торт
Таким чином зберіть торт.
торт
Прикрасьте торт тертим шоколадом і квіточками з крему.
торт
Дайте торту просочитися 5-6 годин, а краще ніч і подавайте до столу.

Схожі рецепти