Рецепт Печінковий торт класичний фото

Печінковий торт класичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Печінка , Свиняча печінка
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 12
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Печінковий торт класичний - це блюдо, яке, мабуть, хоча б раз в житті готувала кожна господиня. Він надзвичайно популярний на просторах нашої батьківщини і в інших пострадянських країнах.

Опис приготування:

Якщо ви вирішили дізнатися, як приготувати печінковий торт класичний, то прочитайте цей рецепт. У ньому описано, як просто приготувати відмінний печінковий тортик. Саме так його робили наші мами і бабусі. Всього кілька інгредієнтів - і у вас буде готовий вечерю для всієї родини.

  • Печінка яловича - 500 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, майонез - За смаком
печінковий торт класичний - фото крок 1
Морковочку поскоблите ножем і гарненько вимийте під проточною водою. Натріть її на крупній тертці. У сковорідку влийте рослинне масло без запаху, розігрійте його на плиті, викладіть в сковорідку морквину.
печінковий торт класичний - фото крок 2
Тепер все те ж саме потрібно зробити і з цибулею. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, дрібно нарубати і обсмажити на окремій сковорідці до золотистого кольору.
печінковий торт класичний - фото крок 3
Печінка краще вибирати яловичу, вона більш корисна і смачна. Обдайте печінку окропом, тоді її буде дуже легко очистити від плівочок. Пропустіть печінку через м'ясорубку або подрібнити блендером до однорідного стану.
печінковий торт класичний - фото крок 4
До печінки всипте борошно, сіль і poperčite. Ви можете додати будь-які приправи або спеції на свій смак. Також викладіть до печінки одну третину від усього смаженого лука.
печінковий торт класичний - фото крок 5
Візьміть невелику сковорідку (ідеально підійде для млинців), викладайте на неї сиру печінку, попередньо змастивши сковороду рослинною олією. Випікайте млинці по п'ять хвилин з двох сторін.
печінковий торт класичний - фото крок 6
З отриманих млинчиків зберіть тортик, перемазуючи печінкові коржики майонезом і викладаючи на кожен шар по чуть-чуть смаженої цибулі і моркви. Прикрасьте тортик на свій розсуд. Поставте в холодильник на пару годин, щоб він просочився.

Схожі рецепти