Мандариново-печінковий салат в сирних ріжках
(покроковий рецепт з фото)
Люблю не тільки смачно готувати, але і оригінально подавати свої страви. Такі ріжки з начинкою не тільки викликають апетит, але і роблять його гідною прикрасою святкового столу. Обов'язково пробуйте!
Спробував подібне частування в гостях, але вирішив трохи вдосконалити його. Замість нудною подачі в салатниці зробив сирні ріжки і начинив їх. Можна зробити сирні тарталетки, або ж нафарширувати вафельні стаканчики. Такий салат зручно подавати до фуршету, а також до святкового столу.
Дивіться, як приготувати мандариновий-печінковий салат в сирних ріжках.
- Куряча печінка - 100 грам
- Сир твердий - 50 грам(30 г для начинки, 20 г для ріжків)
- Мандарин - 1 штука
- Мариновані гриби - 50 грам
- Зелена цибуля - За смаком
- Майонез - За смаком
- Білок - 1 штука
- Борошно - 35 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль і цукор - За смаком
1. Використовую сир з медовим присмаком, подрібнюю його на тертці і всипав у миску, додаю курячий білок, борошно, олія, за смаком сіль і цукровий пісок, замішую тісто.
2. Деко застеляють пергаментом і викладаю масу в формі кола, розрівнюю і відправляю в розігрітий до 180 градусів духовку, випікаю до золотистого кольору.
3. Готові кола швидко дістаю з духовки і формую в ріжок, залишаю до охолодження.
4. Курячу печінку мою і відварюю до готовності, потім нарізаю дрібно. Мандарин чищу, залишаю кілька часточок для прикраси, а решта подрібнюю. Зелень мою і нарізаю, а твердий сир натираю на крупній тертці, гриби нарізаю, змішую всі інгредієнти і додаю майонез, ще раз перемішую.
5. Ріжки розміщую в чарки і фарширую їх приготовленої начинкою.
6. Прикрашаю цілими часточками мандарина і подаю до столу. Смачного!