Тісто з сирних сирків
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний рецепт приготування ніжного тіста з сирних сирків сподобається кожній господині. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт, щоб порадувати домашніх смачною випічкою!
Сирне тісто можна сміливо робити не тільки з сиру, але і з сирних сирків. Я беру звичайні, без глазурі. Хоча, з глазур'ю виходить навіть цікавіше - легкий присмак шоколаду і більш насичений колір. Для приготування тіста з сирних сирків нам знадобиться всього 2 штуки по 100 грам.
- Яйця - 2 штуки
- Сирки - 100 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Вершкове масло - 200 грам
- Сода - 0, 25 чайних ложки
Робимо тісто: розтопіть цукор, додайте в нього яєчні жовтки і сирні сирки. Все добре перетріть і перемішайте.
Погасіть соду лимонним соком і додайте в масу. Поступово підмішувати борошно, замісіть тісто - воно не сильно щільне виходить. Поставте отримане тісто в холодильник хвилин на 15-20.
В принципі, з такого сирного тесту ви можете робити різні печива. Я вам хочу запропонувати зробити смачне печиво з кремом.
Решта білки яєчні збийте, додайте цукор поступово, збивайте до білої піни. Тісто дістаньте з холодильника і розкачайте в два коржі. Кожен змастіть кремом білковим і акуратно скачайте в рулет або ковбасу.
Решта білки яєчні збийте, додайте цукор поступово, збивайте до білої піни. Тісто дістаньте з холодильника і розкачайте в два коржі. Кожен змастіть кремом білковим і акуратно скачайте в рулет або ковбасу.
Розріжте потім отриману ковбасу на шматочки по 2-3 см. Викладіть на змащене деко і відправте випікатися в духовку хвилин на 20 при 180 З.
У нас вийшли дуже смачні печива і сирного тесту з сирків. Приємного чаювання!