Суп з плавлених сирків з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже часто я стала використовувати при варінні супу плавлені сирки. Мені дуже подобається одержуваний вершковий смак. Тільки так складно відшукати якісний сирний продукт. Іноді він навіть не плавиться.
Але якщо ви купите хороший сирок, то обов'язково дізнайтеся, як приготувати суп з плавлених сирків з грибами по моїм рецептом. Виходить ситне перша на курячому бульйоні з різними овочами. Запах розноситься по кухні неповторний. Відразу хочеться спробувати цей прекрасний і смачний суп.
- Куряче філе - 300 грам
- Гриби лісові - 100 грам
- Печериці - 200 грам
- Вода - 1, 5 L
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 1 штука
- Перець горошком - 2 штуки
- Плавлений сирок - 2 штуки
- Вершкове масло - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Філе курки помийте і залийте водою. Доведіть до кипіння, зніміть піну, приправити сіллю. Проваріть бульйон 30 хвилин. Потім додайте очищену цибулину, одну нарізану моркву, перець горошком. Готуйте ще 30 хвилин.
Другу цибулину почистіть і наріжте півкільцями.
Частину, що залишилася морква почистіть, помийте і наріжте брусочками.
Печериці промийте і розріжте на 4 частини. Лісові гриби або розморозити, або відваріть 10 хвилин, якщо вони свіжі. А сушені замочіть у воді на 20 хвилин.
У каструлі розтопіть вершкове масло. Підсмажте на ньому цибулю до м'якості, а потім додайте моркву. Готуйте до рум'яного кольору. Потім додайте гриби і тримайте на невеликому вогні ще 6 хвилин.
Картопля почистіть, помийте, наріжте кубиками. У каструлю влийте бульйон без вмісту. Потім внесіть картопля і шматочки відвареної курки.
Варіть суп до готовності картоплі. Потім натріть на тертці сирки. Додайте їх в бульйон і поваріть пару хвилин.
Посоліть і поперчіть за смаком суп. Додайте подрібнену зелень. Смачного!