Суп з плавлених сирків з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 40 хв.
Дуже часто я стала використовувати при варінні супу плавлені сирки. Мені дуже подобається одержуваний вершковий смак. Тільки так складно відшукати якісний сирний продукт. Іноді він навіть не плавиться.
Опис приготування:
Але якщо ви купите хороший сирок, то обов'язково дізнайтеся, як приготувати суп з плавлених сирків з грибами по моїм рецептом. Виходить ситне перша на курячому бульйоні з різними овочами. Запах розноситься по кухні неповторний. Відразу хочеться спробувати цей прекрасний і смачний суп.
- Куряче філе - 300 грам
- Гриби лісові - 100 грам
- Печериці - 200 грам
- Вода - 1, 5 L
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 1 штука
- Перець горошком - 2 штуки
- Плавлений сирок - 2 штуки
- Вершкове масло - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Філе курки помийте і залийте водою. Доведіть до кипіння, зніміть піну, приправити сіллю. Проваріть бульйон 30 хвилин. Потім додайте очищену цибулину, одну нарізану моркву, перець горошком. Готуйте ще 30 хвилин.
Другу цибулину почистіть і наріжте півкільцями.
Частину, що залишилася морква почистіть, помийте і наріжте брусочками.
Печериці промийте і розріжте на 4 частини. Лісові гриби або розморозити, або відваріть 10 хвилин, якщо вони свіжі. А сушені замочіть у воді на 20 хвилин.
У каструлі розтопіть вершкове масло. Підсмажте на ньому цибулю до м'якості, а потім додайте моркву. Готуйте до рум'яного кольору. Потім додайте гриби і тримайте на невеликому вогні ще 6 хвилин.
Картопля почистіть, помийте, наріжте кубиками. У каструлю влийте бульйон без вмісту. Потім внесіть картопля і шматочки відвареної курки.
Варіть суп до готовності картоплі. Потім натріть на тертці сирки. Додайте їх в бульйон і поваріть пару хвилин.
Посоліть і поперчіть за смаком суп. Додайте подрібнену зелень. Смачного!