Сирний суп з плавлених сирків
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний суп виходить з плавлених сирків, тільки читайте уважно склад на упаковці, сирний продукт тільки зіпсує суп! дивіться детально, як приготувати сирний суп!
Вибирайте для супу сирки з улюбленими добавками або просто з вершковим смаком. Дуже смачний цей суп з сухариками або часниковими булочками. Зараз я докладно розповім і покажу, як приготувати сирний суп з плавлених сирків. Хай щастить!
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Плавлений сир - 200 грам (це 2 штуки)
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вода або бульйон - 800 мілілітрів
Підготуйте продукти для супу. Кількістю води можна регулювати густоту супу, в залежності від того, яку консистенцію ви любите.
Очистіть і поріжте великими шматками картопля.
У киплячу воду або в бульйон покладіть картоплю, варіть хвилин 10-15. Додати сіль.
Очищену цибулю поріжте крупно і обсмажте на олії до напівготовності.
З'єднайте цибулю з картоплею, проваріть разом хвилин 10.
Плавлений сир натріть тертці.
У готовий суп покладіть плавлений сир, проваріть пару хвилин. Зніміть з вогню і занурювальним блендером пюріруйте суп до однорідного стану.
У готовий суп додайте будь-яку свіжу зелень, щіпку перцю меленого. Подавайте супчик до столу гарячим. Смачного!