Сирний суп з плавлених сирків 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже смачний суп виходить з плавлених сирків, тільки читайте уважно склад на упаковці, сирний продукт тільки зіпсує суп! дивіться детально, як приготувати сирний суп!
Вибирайте для супу сирки з улюбленими добавками або просто з вершковим смаком. Дуже смачний цей суп з сухариками або часниковими булочками. Зараз я докладно розповім і покажу, як приготувати сирний суп з плавлених сирків. Хай щастить! 
- Картопля - 3 штуки
 - Цибуля - 2 штуки
 - Плавлений сир - 200 грам (це 2 штуки)
 - Кріп - 1 пучок
 - Сіль - За смаком
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Вода або бульйон - 800 мілілітрів
 

Підготуйте продукти для супу. Кількістю води можна регулювати густоту супу, в залежності від того, яку консистенцію ви любите.

Очистіть і поріжте великими шматками картопля.

У киплячу воду або в бульйон покладіть картоплю, варіть хвилин 10-15. Додати сіль.

Очищену цибулю поріжте крупно і обсмажте на олії до напівготовності.

З'єднайте цибулю з картоплею, проваріть разом хвилин 10.

Плавлений сир натріть тертці.

У готовий суп покладіть плавлений сир, проваріть пару хвилин. Зніміть з вогню і занурювальним блендером пюріруйте суп до однорідного стану.

У готовий суп додайте будь-яку свіжу зелень, щіпку перцю меленого. Подавайте супчик до столу гарячим. Смачного!