Суп з плавлених сирків в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо взяти два плавлених сирка, трохи овочів і риби, можна приготувати дуже смачне обідню страву. Я варю цей суп в мультиварці, що, між іншим, дуже зручно і швидко. Спробуйте!
Одного разу друзі поділилися зі мною рецептом, як приготувати суп з плавлених сирків в мультиварці. Тепер це мій найулюбленіший суп, і любов ця до нього у мене буде надовго. Варто лише один раз його спробувати, щоб зрозуміти, наскільки ж він все-таки хороший. Рекомендую до приготування!
- Сьомга - 300 грам (філе)
- Сирок Плавлений - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Вода - 1, 5 L
- Зелень - За смаком
Овочі промиваємо і очищаємо. Картоплю нарізаємо кубиками, морква трьом на тертці, а цибуля подрібнюємо будь-яким зручним для вас чином.
В режимі "жарка", попередньо вливши масло, обсмажуємо моркву і цибулю 5 хвилин.
Доливаємо гарячу воду. Переводимо мультиварку в режим "гасіння" з 25 хвилин.
Плавлені сирки нарізаємо шматочками і додаємо в воду. Перемішуємо, щоб сир розчинився. Продовжуємо готувати із закритою кришкою.
Нарізаємо невеликими шматочками рибне філе.
Для 10 хвилин до кінця програми кладемо в мультиварку рибу, подрібнену зелень і спеції.
Смачного!