Суп з плавлених сирків в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо взяти два плавлених сирка, трохи овочів і риби, можна приготувати дуже смачне обідню страву. Я варю цей суп в мультиварці, що, між іншим, дуже зручно і швидко. Спробуйте!
Одного разу друзі поділилися зі мною рецептом, як приготувати суп з плавлених сирків в мультиварці. Тепер це мій найулюбленіший суп, і любов ця до нього у мене буде надовго. Варто лише один раз його спробувати, щоб зрозуміти, наскільки ж він все-таки хороший. Рекомендую до приготування! 
- Сьомга - 300 грам (філе)
 - Сирок Плавлений - 2 штуки
 - Картопля - 4 штуки
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Сіль і перець - За смаком
 - Вода - 1, 5 L
 - Зелень - За смаком
 

Овочі промиваємо і очищаємо. Картоплю нарізаємо кубиками, морква трьом на тертці, а цибуля подрібнюємо будь-яким зручним для вас чином.

В режимі "жарка", попередньо вливши масло, обсмажуємо моркву і цибулю 5 хвилин.

Доливаємо гарячу воду. Переводимо мультиварку в режим "гасіння" з 25 хвилин.

Плавлені сирки нарізаємо шматочками і додаємо в воду. Перемішуємо, щоб сир розчинився. Продовжуємо готувати із закритою кришкою.

Нарізаємо невеликими шматочками рибне філе.

Для 10 хвилин до кінця програми кладемо в мультиварку рибу, подрібнену зелень і спеції.

Смачного!