Рецепт сирних млинців
(покроковий рецепт з фото)
Є незліченна безліч рецептів приготування млинців, і сьогодні я розповім вам, як приготувати сирні млинці - дуже ніжні, ароматні, смачні млинці, які порадують вас і ваших близьких!
Такі млинці відмінно підійдуть для ситного сніданку або легкого обіду. Їх також можна взяти на роботу або в школу як перекус, або ж подати з начинкою на святковий стіл. Замість кропу ви можете взяти іншу вашу улюблену зелень, наприклад: петрушку, кінзу або базилік. Обов'язково додавайте готову рідку частину тесту в готову суху, а не навпаки, так як саме завдяки цьому млинці у вас завжди вийдуть. Тісто виходить дуже повітряним, з легким ароматом сиру і кропу. Рекомендую!
- Молоко - 700 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Кріп - 50 грам
- Розпушувач - 5 грам
- Масло рослинне - 40 грам
- Борошно - 250 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1. Приготуйте рідку частину тесту. У тепле молоко додайте яйця, цукор, сіль, розтоплене вершкове масло і дрібно нарізаний кріп. Дуже добре перемішайте масу віночком.
2. Приготуйте суху частину тесту. У просіяне борошно додайте розпушувач і добре перемішайте. Потім додайте сирну крихту (перебитий за допомогою блендера нарізаний на невеликі шматочки сир).
3. У суху частину тесту частинами додайте "мокру", кожен раз добре розмішуючи (можете скористатися міксером або занурювальним блендером). Дайте тесту відпочити в теплому місці 15-20 хвилин.
4. Щоразу перед обжаркой млинця перемішуйте тісто, щоб підняти сир. Обсмажте млинці з обох боків на олії. Смачного!