Печінка з цибулею по-венеціанські
(покроковий рецепт з фото)
До кожного гарніру, будь-то картопля, Мал, гречка або макарони необхідно приготувати гарне м'ясне блюдо. Пропоную рецепт дуже смачної печінки по-венеціанські. Печінка виходить м'якою і насиченою!
Перед вами - простий рецепт приготування печінки з цибулею по-венеціанські. В залежності від того, де буде готується печінку, слід вибирати оптимальний час гасіння. Скажімо в мультиварці слід гасити печінку 1 годину в режимі "гасіння", а на сковороді вистачить і 30 хвилин. Хай щастить!
- Печінка яловича - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Перець - 3 чайних ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для обсмажування)
- Зелень - За смаком
Промийте печінку під водою, видаліть плівки. Наріжте середніми шматочками і злегка відбийте. Змішайте борошно з перцем.
Обваляйте печінку в борошні з перцем. Обсмажуйте в мультиварці або на сковороді по 3 хвилини з кожного боку. Обсмажену печінку перекладіть на тарілку.
Нарізаємо півкільцями цибулю. Часник пропускаємо через прес. Обсмажуємо на сковороді цибулю і часник приблизно 3 хвилини. Додаємо печінку, тушкуємо разом під кришкою 30 хвилин.
Готову страву присипаємо зеленню і подаємо до столу. Воно підходить до самих різних гарнірів Приємного апетиту!