Рецепт Печінка з цибулею по-венеціанські фото

Печінка з цибулею по-венеціанські
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Свинина, Печінка, Цибуля
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

До кожного гарніру, будь-то картопля, Мал, гречка або макарони необхідно приготувати гарне м'ясне блюдо. Пропоную рецепт дуже смачної печінки по-венеціанські. Печінка виходить м'якою і насиченою!

Перед вами - простий рецепт приготування печінки з цибулею по-венеціанські. В залежності від того, де буде готується печінку, слід вибирати оптимальний час гасіння. Скажімо в мультиварці слід гасити печінку 1 годину в режимі "гасіння", а на сковороді вистачить і 30 хвилин. Хай щастить!

  • Печінка яловича - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Перець - 3 чайних ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для обсмажування)
  • Зелень - За смаком
печінка з цибулею по-венеціанські - фото крок 1
Промийте печінку під водою, видаліть плівки. Наріжте середніми шматочками і злегка відбийте. Змішайте борошно з перцем.
печінка з цибулею по-венеціанські - фото крок 2
Обваляйте печінку в борошні з перцем. Обсмажуйте в мультиварці або на сковороді по 3 хвилини з кожного боку. Обсмажену печінку перекладіть на тарілку.
печінка з цибулею по-венеціанські - фото крок 3
Нарізаємо півкільцями цибулю. Часник пропускаємо через прес. Обсмажуємо на сковороді цибулю і часник приблизно 3 хвилини. Додаємо печінку, тушкуємо разом під кришкою 30 хвилин.
печінка з цибулею по-венеціанські - фото крок 4
Готову страву присипаємо зеленню і подаємо до столу. Воно підходить до самих різних гарнірів Приємного апетиту!

Схожі рецепти