Рецепт Венеціанські кремові булочки фото

Венеціанські кремові булочки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Випічка , Булочки
Час приготування: 50 хв.

Італійські булочки, які можна вживати в їжу як в гарячому, так і в холодному вигляді.


Кількість порцій: 4
  • Молоко - 1 літр
  • Мука - 180 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - 50 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Яєчний жовток - 160 грам
  • Лимонна цедра - 1 щіпка
  • Панірувальні сухарі - 150 грам (інгредієнти для панірування:)
  • Яєчний білок - 150 грам
венеціанські кремові булочки - фото крок 1
Змішайте яєчні жовтки і цукор.
венеціанські кремові булочки - фото крок 2
Влити 100 мілілітрів молока і тим часом, нагріти в каструлі.
венеціанські кремові булочки - фото крок 3
Додати крохмаль і борошно, добре перемішати.
венеціанські кремові булочки - фото крок 4
Залити гаряче Молоко і додати лимонну цедру.
венеціанські кремові булочки - фото крок 5
Рівномірно розподілити тісто по деку або формі для випічки. Накрити плівкою.
венеціанські кремові булочки - фото крок 6
Коли крем-тісто охолоне, нарізати на товсті прямокутники.
венеціанські кремові булочки - фото крок 7
Зняти плівку і обваляти шматочки тіста в паніровці. Обсмажувати в киплячій олії.

Схожі рецепти