Венеціанські кремові булочки
(покроковий рецепт з фото)
Італійські булочки, які можна вживати в їжу як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Кількість порцій: 4
- Молоко - 1 літр
- Мука - 180 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 50 грам
- Цукор - 200 грам
- Яєчний жовток - 160 грам
- Лимонна цедра - 1 щіпка
- Панірувальні сухарі - 150 грам (інгредієнти для панірування:)
- Яєчний білок - 150 грам
Змішайте яєчні жовтки і цукор.
Влити 100 мілілітрів молока і тим часом, нагріти в каструлі.
Додати крохмаль і борошно, добре перемішати.
Залити гаряче Молоко і додати лимонну цедру.
Рівномірно розподілити тісто по деку або формі для випічки. Накрити плівкою.
Коли крем-тісто охолоне, нарізати на товсті прямокутники.
Зняти плівку і обваляти шматочки тіста в паніровці. Обсмажувати в киплячій олії.