Печінка по-японськи
(покроковий рецепт з фото)
Слідкувати-гострий смак печінки по японськи припаде до смаку любителям нових відчуттів. Розповідаю, як зробити печінку по-японськи - рекомендую спробувати, блюдо дуже гарне!
Якщо ви любитель східної кухні, то цей рецепт приготування печінки по-японськи ви неодмінно повинні випробувати. Слідкувати-гострий смак цієї страви не всім буде до вподоби, але спробувати його варто. Приготувати печінку по-японськи в домашніх умовах в наш час дуже легко. Читайте рецепт, дивіться фото і у вас все вийде. На гарнір до такої печінки традиційний рис. Блюдо виходить дуже красивим і смачним.
- Печінка куряча - 600 грам
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля зелена - 30 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Імбир свіжий - 30 грам
- Соєвий соус - 30 мілілітрів
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Вино сухе - 30 мілілітрів
- Перець кайенский - 1 щіпка
Печінка очищаємо від плівок, розрізаємо навпіл і ставимо маринуватися в суміші соєвого соусу і вина хвилин на 20-30. За час мариновки необхідно кілька разів перемішати печінку для рівномірного маринування.
Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо печінку до коричневого кольору. Додаємо нарізану кубиками перець.
Зелену цибулю моєму, нарізаємо і додаємо на сковороду з печінкою.
Чистимо часник і імбир. Часник дрібно ріжемо, а імбир натираємо на дрібній тертці.
Додаємо до печінки цукор, каєнський перець, імбир і часник. Перемішуємо і прибираємо сковорідку з плити. Блюдо готово. Якщо в готовій страві вам не хапаємо солі - додайте соєвого соусу за смаком.