Рецепт Печінка по-японськи фото

Печінка по-японськи
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Птах, Курка, Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Слідкувати-гострий смак печінки по японськи припаде до смаку любителям нових відчуттів. Розповідаю, як зробити печінку по-японськи - рекомендую спробувати, блюдо дуже гарне!

Якщо ви любитель східної кухні, то цей рецепт приготування печінки по-японськи ви неодмінно повинні випробувати. Слідкувати-гострий смак цієї страви не всім буде до вподоби, але спробувати його варто. Приготувати печінку по-японськи в домашніх умовах в наш час дуже легко. Читайте рецепт, дивіться фото і у вас все вийде. На гарнір до такої печінки традиційний рис. Блюдо виходить дуже красивим і смачним.

  • Печінка куряча - 600 грам
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля зелена - 30 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Імбир свіжий - 30 грам
  • Соєвий соус - 30 мілілітрів
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Вино сухе - 30 мілілітрів
  • Перець кайенский - 1 щіпка
печінка по-японськи - фото крок 1
Печінка очищаємо від плівок, розрізаємо навпіл і ставимо маринуватися в суміші соєвого соусу і вина хвилин на 20-30. За час мариновки необхідно кілька разів перемішати печінку для рівномірного маринування.
печінка по-японськи - фото крок 2
Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо печінку до коричневого кольору. Додаємо нарізану кубиками перець.
печінка по-японськи - фото крок 3
Зелену цибулю моєму, нарізаємо і додаємо на сковороду з печінкою.
печінка по-японськи - фото крок 4
Чистимо часник і імбир. Часник дрібно ріжемо, а імбир натираємо на дрібній тертці.
печінка по-японськи - фото крок 5
Додаємо до печінки цукор, каєнський перець, імбир і часник. Перемішуємо і прибираємо сковорідку з плити. Блюдо готово. Якщо в готовій страві вам не хапаємо солі - додайте соєвого соусу за смаком.

Схожі рецепти