Рецепт Печінка по-домашньому фото

Печінка по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Приготуйте на вечерю печінку по-домашньому і подайте з картопляним пюре і солоними огірочками з бочки. Готується блюдо просто і з доступних продуктів.

Печінка по-домашньому виходить дуже ніжною, соковитою і просто тане в роті. Можна, можливо, звичайно, подавати її з гарніром, але і просто з овочами печінку по-домашньому є повноцінним стравою. Просте, смачне і ситне блюдо на обід або вечерю для всієї родини. Смачного!

  • Печінка - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
  • Майоран - - За смаком
  • Масло растіітельное - 3 Ст. Ложки
печінка по-домашньому - фото крок 1
1. Приготуйте необхідні продукти. Печінка підійде абсолютно будь-яка, рецепт універсальний. Буде відрізняться тільки час гасіння, але не істотно. Печінка замочити в холодній воді або молоці на 30-40 хвилин. Видаліть залишки крові, згустки і протоки. Овочі ретельно вимийте і очистіть.
печінка по-домашньому - фото крок 2
2. Цибуля, морква і солодкий перець поріжте великими шматочками. В мультиварці розігрійте рослинне масло і обсмажте овочі кілька хвилин до красивого кольору і появи аромату.
печінка по-домашньому - фото крок 3
3. Поріжте печінку невеликими шматочками, посипте перцем, сіллю, травами і відправте до овочів обсмажувати. Як тільки печінку поміняє колір, закрийте кришку мультиварки і включіть режим "гасіння" з 30-35 хвилин. За бажанням можна додати трохи води зі сметаною. Але овочі дають сік, тому печінка сухої не вийде, не хвилюйтесь.
печінка по-домашньому - фото крок 4
4. Печінка по-домашньому готова. У процесі гасіння овочі і печінку вийшли ніжними і смачними, утворився бульончик, який можна використовувати в якості підливи до каш або пюре. Приємного!

Схожі рецепти