Печінка по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте на вечерю печінку по-домашньому і подайте з картопляним пюре і солоними огірочками з бочки. Готується блюдо просто і з доступних продуктів.
Печінка по-домашньому виходить дуже ніжною, соковитою і просто тане в роті. Можна, можливо, звичайно, подавати її з гарніром, але і просто з овочами печінку по-домашньому є повноцінним стравою. Просте, смачне і ситне блюдо на обід або вечерю для всієї родини. Смачного!
- Печінка - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 2 штуки
- Сіль - - За смаком
- Чорний перець - - За смаком
- Майоран - - За смаком
- Масло растіітельное - 3 Ст. Ложки
1. Приготуйте необхідні продукти. Печінка підійде абсолютно будь-яка, рецепт універсальний. Буде відрізняться тільки час гасіння, але не істотно. Печінка замочити в холодній воді або молоці на 30-40 хвилин. Видаліть залишки крові, згустки і протоки. Овочі ретельно вимийте і очистіть.
2. Цибуля, морква і солодкий перець поріжте великими шматочками. В мультиварці розігрійте рослинне масло і обсмажте овочі кілька хвилин до красивого кольору і появи аромату.
3. Поріжте печінку невеликими шматочками, посипте перцем, сіллю, травами і відправте до овочів обсмажувати. Як тільки печінку поміняє колір, закрийте кришку мультиварки і включіть режим "гасіння" з 30-35 хвилин. За бажанням можна додати трохи води зі сметаною. Але овочі дають сік, тому печінка сухої не вийде, не хвилюйтесь.
4. Печінка по-домашньому готова. У процесі гасіння овочі і печінку вийшли ніжними і смачними, утворився бульончик, який можна використовувати в якості підливи до каш або пюре. Приємного!