Печінка курчат бройлерів
(покроковий рецепт з фото)
Курячу печінку можна приготувати різними способами. Її можна обсмажити з цибулею в сметані, можна відварити, зробити паштет, оладки і багато іншого. Спробуйте приготувати з неї шашлик.
Щоб приготувати смачний шашличок з курячої печінки, зробіть для нього подушку з маринованої цибулі. Вона стане прекрасним доповненням до печінки. Цікаве і незвичайне поєднання лука і слив нікого не залишить байдужим. Щоб дізнатися, як приготувати печінку курчат бройлерів, прочитайте цей рецепт.
- Печінка куряча - 500 грам
- Слива - 8 штук
- Ковбаса - 60 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Гірчиця звичайна - 1 Ст. Ложка
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Сіль, паприка, перець - За смаком
- Розмарин - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 15 мілілітрів
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте під водою і наріжте смужками або часточками. Складіть лук в глибоку ємність.
Додайте в миску з цибулею гірчицю, кетчуп, паприка, сіль і перець. Все ретельно перемішайте і залиште лук маринуватися на пару годин.
Змастіть форму для запікання олією, викладіть в неї замаринований цибулю. Зливи вимийте, звільніть від кісточок і наріжте на часточки. Викладіть сливи на цибулю.
Візьміть шматочок ковбаски і наріжте його шматочками. Викладіть ковбаску на цибулю, вона додасть приємний копчений аромат страви.
Вимийте і зачистите від плівок курячу печінку. Обсушити її паперовими рушниками. Strung й shpazhki, попередньо замочені в холодній воді. Викладіть шашлички на цибулю, присипте розмарином, сіллю, перцем. Запікайте печінку в духовці при температурі сто вісімдесят градусів двадцять хвилин.