Рецепт Печінка курчат бройлерів фото

Печінка курчат бройлерів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на шпажках
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Курячу печінку можна приготувати різними способами. Її можна обсмажити з цибулею в сметані, можна відварити, зробити паштет, оладки і багато іншого. Спробуйте приготувати з неї шашлик.

Опис приготування:

Щоб приготувати смачний шашличок з курячої печінки, зробіть для нього подушку з маринованої цибулі. Вона стане прекрасним доповненням до печінки. Цікаве і незвичайне поєднання лука і слив нікого не залишить байдужим. Щоб дізнатися, як приготувати печінку курчат бройлерів, прочитайте цей рецепт.

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Слива - 8 штук
  • Ковбаса - 60 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Гірчиця звичайна - 1 Ст. Ложка
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, паприка, перець - За смаком
  • Розмарин - 1/2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 15 мілілітрів
печінка курчат бройлерів - фото крок 1
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте під водою і наріжте смужками або часточками. Складіть лук в глибоку ємність.
печінка курчат бройлерів - фото крок 2
Додайте в миску з цибулею гірчицю, кетчуп, паприка, сіль і перець. Все ретельно перемішайте і залиште лук маринуватися на пару годин.
печінка курчат бройлерів - фото крок 3
Змастіть форму для запікання олією, викладіть в неї замаринований цибулю. Зливи вимийте, звільніть від кісточок і наріжте на часточки. Викладіть сливи на цибулю.
печінка курчат бройлерів - фото крок 4
Візьміть шматочок ковбаски і наріжте його шматочками. Викладіть ковбаску на цибулю, вона додасть приємний копчений аромат страви.
печінка курчат бройлерів - фото крок 5
Вимийте і зачистите від плівок курячу печінку. Обсушити її паперовими рушниками. Strung й shpazhki, попередньо замочені в холодній воді. Викладіть шашлички на цибулю, присипте розмарином, сіллю, перцем. Запікайте печінку в духовці при температурі сто вісімдесят градусів двадцять хвилин.

Схожі рецепти