Печеня з баклажанами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і ароматне печеня з курячих гомілок і овочів. Порадуйте своїх близьких цим чудовим ситним блюдом. Рецепт перед вами.
Печеня з баклажанами і картоплею готується дуже просто. Курячі гомілки для жаркого натріть сумішшю спецій і відправте на годину в холодильник. Баклажани порізати товстими кільцями, посоліть і відставте. Для овочевої заправки обсмажте на розігрітій сковороді спочатку цибулю, потім додайте моркву і гіркий перець. Помішуючи обсмажуйте кілька хвилин, потім додайте помідори і протушкувати до випаровування половини рідини. Додайте подрібнений часник, посоліть і відставте з вогню. Викладіть інгредієнти в форму для запікання шарами - картопля, половина заправки, баклажани, інша заправка і змащені сметаною гомілки. Накрийте кришкою і запечіть в духовці протягом години при 180 градусах. Смачного!
- Картопля - 600 грам
- Курячі гомілки - 6 штук
- Баклажани - 3 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Помідори - 5 штук
- Гострий перець - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Хміль-сунелі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Паприка солодка - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - За смаком