Печеня в горщиках по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Це справжній смак домашньої їжі, домогтися якого можна тільки запікаючи печеня в горщиках по-домашньому. Порадуйте свій шлунок смачною ситною їжею, приготовленої власними руками.
Це класичний рецепт спекотного в горщиках по-домашньому і я знаю його вже досить давно. Ось тепер вирішила поділитися і з вами, тим більше що тут все дуже просто, а результат перевершить всі ваші очікування. Тільки дивіться не захоплюйтеся цим чудовим смаком, тому що блюдо неймовірно ситне, краще залишити трохи на наступний раз. Отже, я представляю на ваш розгляд рецепт приготування печені в горщиках по-домашньому.
- М'ясо - 1 кілограм
- Картопля - 9 штук
- Морква - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Гриби - 250 грам
- Сир - 150 грам
- Вершки - 0, 5 L
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Всі вище перераховані інгредієнти були взяті з розрахунку на 6 горщиків. Насамперед ми нарізаємо м'ясо на середні шматочки так, щоб їх було зручно розкласти по горщикам.
Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками.
Гриби так само ріжемо на невеликі шматочки. У мене були заморожені і я не стала чекати, поки вони Отта.
Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками.
Морква так само ріжемо кубиками або брусочками на ваш розсуд.
Сир тремо на крупній тертці.
Тепер необхідно розкласти всі інгредієнти по горщикам. Першим шаром йде картопля.
Зверху викладаємо гриби.
Потім йде цибулю і моркву.
І самий останній шар - це м'ясо. Посипаємо його сіллю і спеціями.
Потім заливаємо вершками, накриваємо кришками і ставимо горщики в розігріту до 180 градусів духовку. Готуємо протягом години, для а 5 хвилин до повної готовності блюда, ми здобуваємо горщики з духовки, посипаємо сиром і повертаємо до повного приготування.