Рецепт Пастрома з яловичини фото

Пастрома з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Пастрома з яловичини - справжнісінький м'ясний делікатес, який ви можете приготувати власноруч на своїй кухні. З Пастрома роблять чудову нарізку на святковий стіл, виглядає гарно!

Приготуємо пастрамі з яловичини в домашніх умовах. Нехай вас не лякає, що процес приготування досить трудомісткий і повільний, зате результат перевершить всі ваші очікування! М'ясо виходить дуже смачним, відмінно ріжеться і зовсім не кришитися. Готова пастрома може зберігається в холодильнику 3-4 дня, не забувайте, що зберігати її потрібно загорнувши в фольгу.

Хай щастить!

  • Яловичина - 700 грам (філе)
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком(1 стакан солі - на склянку води)
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
  • Прованські трави - 0, 5 чайних ложки
  • Перець - 0, 5 чайних ложки (червоний і чорний)
пастрома з яловичини - фото крок 1
Яловичину промиваємо і очищаємо від плівок і жиру. Кладемо м'ясо в ємність і заливаємо водою, щоб повністю покрилося. Витягуємо м'ясо і кладемо в воду сіль, з розрахунку - 1 стакан солі - з 1 склянка води. Ретельно перемішуємо і повертаємо м'ясо в воду. Закриваємо ємність кришкою і ставимо в холодильник на 12 годин.
пастрома з яловичини - фото крок 2
Через 6 годин потрібно змінити сольовий розчин, затоку свіжий.
пастрома з яловичини - фото крок 3
Для маринаду змішайте всі спеції.
пастрома з яловичини - фото крок 4
Часник очищаємо і кожен зубчик ріжемо на 4 частини.
пастрома з яловичини - фото крок 5
Нашпигуємо яловичину часником.
пастрома з яловичини - фото крок 6
Обмащуємо яловичину з усіх боків маринадом і кладемо в форму для запікання, застелену фольгою.
пастрома з яловичини - фото крок 7
Ставимо в духовку на 20 хвилин, температура 240 градусів. Через 20 хвилин вимикаємо духовку і залишаємо м'ясо всередині на 2 годину, дверцята не відкривати!
пастрома з яловичини - фото крок 8
Виймаємо м'ясо з духовки, замотуємо фольгою і даємо повністю охолонути. Коли пастрома охолоне - поміняйте фольгу і поставте м'ясо в холодильник на 6 годин.
пастрома з яловичини - фото крок 9
Готово! Смачного!

Схожі рецепти