Пастрома з курки
(покроковий рецепт з фото)
Пастрома з курки - це відмінна заміна магазинним м'ясним делікатесів, та й просто прекрасна холодна закуска. Готується куряча пастрома досить швидко і просто. А м'ясо виходить ніжним і соковитим.
Хочу поділиться з вами простим рецептом дуже смачної курячої Пастрома. Таке м'ясо ідеально замінить вам магазинну ковбасу, буде набагато смачніше і вже точно корисніше. Пастрамі з курки можна подавати на святковий стіл як холодну закуску, а можна з неї приготувати бутерброд до ранкової кави або чаю. Як приготувати соковиту, ніжну і дуже смачну пастрамі з курки, дивіться в рецепті з фото.
- Куряче філе - 2 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки (або рослинне)
- Солодка паприка - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль - 3 чайних ложки
- Вода - 2 склянки
- Часник - 2-3 зубчиків
Куряче філе гарненько помиємо під проточною водою, а потім відправимо в маринад з води і солі. Маринувати будемо годин 6 в холодильнику, але можна і довше.
Замариноване філе необхідно добре просушити паперовими рушниками, а потім міцно перев'язати нитками (для гарної форми).
У невеликому посуді змішуємо мед, оливкова олія, паприку і часник, видавлений через прес. Добре перемішайте.
Гарненько змащуємо філе цією сумішшю, викладаємо його на деко. Потім відправляємо в розігріту до 220 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Коли пастрома буде готова, не поспішайте діставати її з духовки. Нехай охолоне до кімнатної температури, а потім вже дійде в холодильнику. Нарізайте пастрамі тонкими скибочками і подавайте її на стіл.