Рецепт Куряча пастрома фото

Куряча пастрома
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете приготувати пастрамі курячу? Готуйте разом зі мною. Рецепт дуже вдалий і простий у виконанні. Можна використовувати різні спеції. Думаю, господаркам сподобається і рецепт, і результат.

Опис приготування:

Яке ж вийде м'ясо? дуже ніжне, з шматочками моркви. М'ясо не буде сухим. Воно соковите і вкусное.Такое м'ясо можна подати до столу як основне блюдо, додавши будь-який гарнір, але і таке м'ясо відмінно піде як нарізка. Дуже смачне. Можна приготувати і подавати вранці для бутербродів, замість звичної і шкідливою ковбаси. Так що обов'язково випробуйте мій варіант, як приготувати пастрамі курячу.

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Спеції до птаха - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Морква - 1 штука (маленька)
  • Гірчиця з зернами - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1 літр
куряча пастрома - фото крок 1
У миску влийте холодну воду. Додайте цукор і сіль. Розмішайте. Тепер в цьому розсолі потримайте куряче філе близько 1 годину. Можна залишити на всю ніч.
куряча пастрома - фото крок 2
М'ясо витягти з розсолу. Промокнути паперовим рушником. Нарізати брусочками моркву і часник. Нашпигуйте м'ясо морквою і часником так, як ви це робите для буженини.
куряча пастрома - фото крок 3
Натріть саме м'ясо спеціями, гірчицею з зернами. З фольги (щоб потім не мити посуд) зробіть поддончик. Змастіть його рослинним маслом. Вставити Tuda Куряче філе. Добре підніміть краю, щоб утворюється м'ясний сік не витік.
куряча пастрома - фото крок 4
Розігрійте духовку на її максимум. Якщо духовка максимально нагрівається до 250 градусів, то запікаємо м'ясо в духовці 20 хвилин, а якщо до 270 градусів, то запікаємо м'ясо в духовці 15 хвилин. Поки м'ясо запікається - духовку не відкривати, не заглядати. М'ясо не згорить. Злегка потемніють зерна гірчиці, але і вони не згорять. Важливо не відкривати духовку. Коли пройде 20 хвилин, духовку необхідно вимкнути і дати м'ясу охолонути разом з духовкою. На це піде близько 1 годину. Дістаньте м'ясо з духовки. Воно буде все ще теплим. Наріжте його і подайте до столу.
куряча пастрома - фото крок 5
Окремо відповім на можливі запитання:
1) У мене одна подвійне куряче філе. Можна взяти кілька окремих. Це не дуже важливо. Кількість солі вказано на 1 кг. М'яса.
2) М'ясо встигає приготуватися. Сирим воно не буде. Добре пропечеться, буде м'яким і соковитим. Природно, хрусткої скоринки НЕ буде. М'ясо без шкірки. Зі шкіркою не готувала, і що буде - не знаю.

Схожі рецепти