Куряча пастрома
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати пастрамі курячу? Готуйте разом зі мною. Рецепт дуже вдалий і простий у виконанні. Можна використовувати різні спеції. Думаю, господаркам сподобається і рецепт, і результат.
Яке ж вийде м'ясо? дуже ніжне, з шматочками моркви. М'ясо не буде сухим. Воно соковите і вкусное.Такое м'ясо можна подати до столу як основне блюдо, додавши будь-який гарнір, але і таке м'ясо відмінно піде як нарізка. Дуже смачне. Можна приготувати і подавати вранці для бутербродів, замість звичної і шкідливою ковбаси. Так що обов'язково випробуйте мій варіант, як приготувати пастрамі курячу.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Спеції до птаха - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Морква - 1 штука (маленька)
- Гірчиця з зернами - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 літр
У миску влийте холодну воду. Додайте цукор і сіль. Розмішайте. Тепер в цьому розсолі потримайте куряче філе близько 1 годину. Можна залишити на всю ніч.
М'ясо витягти з розсолу. Промокнути паперовим рушником. Нарізати брусочками моркву і часник. Нашпигуйте м'ясо морквою і часником так, як ви це робите для буженини.
Натріть саме м'ясо спеціями, гірчицею з зернами. З фольги (щоб потім не мити посуд) зробіть поддончик. Змастіть його рослинним маслом. Вставити Tuda Куряче філе. Добре підніміть краю, щоб утворюється м'ясний сік не витік.
Розігрійте духовку на її максимум. Якщо духовка максимально нагрівається до 250 градусів, то запікаємо м'ясо в духовці 20 хвилин, а якщо до 270 градусів, то запікаємо м'ясо в духовці 15 хвилин. Поки м'ясо запікається - духовку не відкривати, не заглядати. М'ясо не згорить. Злегка потемніють зерна гірчиці, але і вони не згорять. Важливо не відкривати духовку. Коли пройде 20 хвилин, духовку необхідно вимкнути і дати м'ясу охолонути разом з духовкою. На це піде близько 1 годину. Дістаньте м'ясо з духовки. Воно буде все ще теплим. Наріжте його і подайте до столу.
Окремо відповім на можливі запитання:
1) У мене одна подвійне куряче філе. Можна взяти кілька окремих. Це не дуже важливо. Кількість солі вказано на 1 кг. М'яса.
2) М'ясо встигає приготуватися. Сирим воно не буде. Добре пропечеться, буде м'яким і соковитим. Природно, хрусткої скоринки НЕ буде. М'ясо без шкірки. Зі шкіркою не готувала, і що буде - не знаю.
1) У мене одна подвійне куряче філе. Можна взяти кілька окремих. Це не дуже важливо. Кількість солі вказано на 1 кг. М'яса.
2) М'ясо встигає приготуватися. Сирим воно не буде. Добре пропечеться, буде м'яким і соковитим. Природно, хрусткої скоринки НЕ буде. М'ясо без шкірки. Зі шкіркою не готувала, і що буде - не знаю.