Рецепт Пастрома з индюшиной грудки фото

Пастрома з индюшиной грудки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Страви у фользі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Я розповім вам, як приготувати смачну пастрамі з индюшиной грудки. Рецепт дуже простий і швидкий в приготуванні. Птах виходить дуже соковитою. Усе, хто пробував, залишилися задоволені.

Опис приготування:

Шалено смачна і соковита пастрома з индюшиной грудки готується досить просто. Головне добре (не менше 2 годин) вимочити філе в солоному розчині, щоб птах вийшла ніжною і соковитою. Для приготування маринаду можна використовувати і інші ваші улюблені приправи (наприклад, суміш 7-й перців, дрібку мускатного горіха). Після того як вимкніть духовку, ні в якому разі не відкривайте фольгу з грудкою, просто залиште філе ще на 2 години в духовці, воно саме дійде до готовності. Викладіть пастрамі на блюдо і розрізати її на порційні шматочки, вона ідеально поєднується з будь-якими овочами: помідорами, огірками, Redis, болгарським перцем. Смачного!

  • Грудка індички - 1 кілограм (філе)
  • Базилік сушений - 1 Чайна ложка
  • Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
  • Орегано - 2 чайних ложки
  • Koriandr - 2 чайних ложки (в зернах)
  • Паприка солодка - 2 чайних ложки (мелена)
  • Гірчиця столова - 1 Чайна ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
пастрома з индюшиной грудки - фото крок 1
Для того, щоб філе вийшло більш м'яким і соковитим, грудку попередньо треба замочити в сольовому розчині (з 2 літра води 4 ст. Ложки солі). Залишайте в ньому філе індички приблизно на 2 годину.
пастрома з индюшиной грудки - фото крок 2
Для приготування маринаду в глибоку миску додайте гірчицю, базилік, орегано, зерна koriandra, мелений коріандр, солодку паприку і 3 ст. Ложки рослинної олії. Все ретельно перемішуємо і залишаємо приблизно на годину-півтора.
пастрома з индюшиной грудки - фото крок 3
Дістаньте філе з розсолу промийте під водою. Часник порізати на тонкі часточки. У філе індички необхідно зробити маленькі надрізи для часнику. Потім грудку ретельно змастіть маринадом з усіх боків.
пастрома з индюшиной грудки - фото крок 4
Загорніть філе у фольгу і відправте в попередньо розігріту до 250 градусів духовку на 15 хвилин, не більше. Після закінчення цього часу, вимкніть духовку і залиште індичку в ній ще на 2 годину, для того щоб вона просочилася своїм соком і прянощами.

Схожі рецепти