Пастрома з индюшиной грудки
(покроковий рецепт з фото)
Я розповім вам, як приготувати смачну пастрамі з индюшиной грудки. Рецепт дуже простий і швидкий в приготуванні. Птах виходить дуже соковитою. Усе, хто пробував, залишилися задоволені.
Шалено смачна і соковита пастрома з индюшиной грудки готується досить просто. Головне добре (не менше 2 годин) вимочити філе в солоному розчині, щоб птах вийшла ніжною і соковитою. Для приготування маринаду можна використовувати і інші ваші улюблені приправи (наприклад, суміш 7-й перців, дрібку мускатного горіха). Після того як вимкніть духовку, ні в якому разі не відкривайте фольгу з грудкою, просто залиште філе ще на 2 години в духовці, воно саме дійде до готовності. Викладіть пастрамі на блюдо і розрізати її на порційні шматочки, вона ідеально поєднується з будь-якими овочами: помідорами, огірками, Redis, болгарським перцем. Смачного!
- Грудка індички - 1 кілограм (філе)
- Базилік сушений - 1 Чайна ложка
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Орегано - 2 чайних ложки
- Koriandr - 2 чайних ложки (в зернах)
- Паприка солодка - 2 чайних ложки (мелена)
- Гірчиця столова - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки