Пастрома з курячої грудки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пастрома - це дуже смачне і корисне м'ясне блюдо. Воно стане прекрасною заміною покубному балики або ковбасі. Готуйте пастрамі з курячої грудки, і тоді в ній буде мінімум калорій.
Якщо ви замислюєтеся про те, як приготувати пастрамі з курячої грудки в мультиварці, то цей рецепт - то, що потрібно. Ароматне м'ясо можна вживати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Воно прекрасно підходить для бутербродів.
- Грудка куряча або індичих - 800-900 грам
- Мед - 3 чайних ложки
- Гірчиця zernistaya - 3 чайних ложки
- Соєвий соус - 3 чайних ложки
- Масло оливкове - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 2 чайних ложки
- Перець червоний солодкий мелений - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
Куряче м'ясо промийте і покладіть просушитися на рушник. Потім приготуйте маринад. У будь-якій зручній посуді з'єднайте мед, гірчицю, соєвий соус, сіль, перець і три ложечки масла. Наколи філе декількома зубочистками в різних місцях.
Грудку покладіть в контейнер або банку, залийте приготовленим маринадом і закрийте щільно кришкою. У такому вигляді філе поставте в холодильник на п'ять годин. Щогодини виймайте банку і струшуйте.
Замариноване філе туго скрутіть кулінарною ниткою. Зручніше робити це за допомогою медичного бинта, якщо такий є під рукою. Оберніть філе бинтом і туго зв'яжіть кінці.
Тепер вам необхідно приготувати суміш для натирання. Для цього візьміть залишок масла, попередньо подрібнений часник, червоний перець, змішайте все до консистенції густої кашки. Потім натріть цією сумішшю грудку, НЕ розмотуючи її.
Поставте на мультиварці режим "запікання" або "пучок & Quot. За п'ять хвилин обсмажуйте філе з кожної сторони до утворення хрусткої скоринки. Потім додайте в чашу мультиварки 200 мл. Води і в режимі "гасіння" готуйте грудку ще сорок хвилин.
Готову пастрамі дістаньте з мультиварки, остудіть і просушіть. Потім розріжте нитки або бинт. Наріжте пастрамі на тонкі слайси і подавайте до столу, прикрасивши зеленню.