Котлети з курячої грудки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Щасливі власники мультиварки, для вас спеціально хочу запропонувати дуже класний варіант, як з ще допомогою зробити в домашніх умовах апетитні і соковиті котлети з мінімумом турбот.
Пропоную Вашій увазі нескладний спосіб, як приготувати котлети з курячої грудки в мультиварці. Цей варіант хороший тим, що на відміну від традиційного способу (на пательні) кухня не просочується ароматами смаження. У фарш ви можете додати улюблені спеції і трави, щоб котлетки вийшли більш ароматними. Що стосується моркви, то вона надає не тільки родзинку у смак, але і цікавий вид котлет, але її легко можна виключити при бажанні. Ці котлети - відмінний спосіб побалувати себе і близьких котлетками, так що рекомендую.
- Куряче філе - 250 грам
- Цибулина - 1 штука (маленька)
- Морква - 1/2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Картопля - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Сир - 50 грам (по бажанню)
1. Насамперед потрібно зайнятися фаршем, пропустіть через м'ясорубку вимиту курячу грудку і картопля, цибуля і часник. Додайте терту на дрібній тертці моркву. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте спеції, перемішайте.
2. При бажанні можна зробити котлетки ще цікавіше, якщо всередину вкласти маленький шматочок сиру.
3. На дно чаші мультиварки налийте трохи олії. Сформуйте з фаршу котлетки, помістіть в центр шматочок сиру. Викладіть котлети в чашу. Встановіть режим "випічка" і запікайте 15 хвилин.
4. Після акуратно переверніть котлетки і залиште їх запікатися до готовності (в залежності від розміру котлеток від 10 до 20 хвилин).
5. От і все, наші апетитні котлетки готові. Подавайте їх до столу з гарніром, соусом або овочами за смаком.