Котлети з курячої грудки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати котлети з курячої грудки в духовці. Приготовлені таким способом, котлетки виходять соковитими. Користь такої страви - безсумнівна!
Курячі котлети - блюдо поширене і універсальне в наші дні. Його можна побачити в меню шикарного ресторану, а можна помітити і в повсякденному раціоні простих людей. Котлети з курки володіють відмінним смаком і класичним ароматом. Я вважаю за краще використовувати не готовий фарш, а зроблений самостійно. Так виходить гарантовано смачно і без неприємних жилок, які часто можна зустріти в покупному фарші.
- Упаковка курячого філе - 1 кілограм
- Кнопка - 1 штука
- Молоко - 200 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
Батон розламуємо на шматочки, заливаємо його молочком приблизно на півгодинки. А поки що приступимо до приготування фаршу з грудки.
Грудку промиваємо, висушуємо. Обробляє на невеликі шматочки гострим ножем. Пропускаємо через м'ясорубку. Змішуємо хліб з курячим фаршем. Додаємо сіль і спеції.
Формуємо з маси овальної форми котлети. Обвалюють кожну в панірувальних сухарях. Викладаємо курячі котлетки на змащений вершковим маслом деко. Ставимо в духовку на 40 хвилин. Температуру виставляємо 180 градусів.
Такі котлетки ідеальні з пюре і свіжими овочами. Виходить смачно і гармонійно. Смачного!