Рецепт Пастрома з курячої грудки в духовці фото

Пастрома з курячої грудки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 9
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Я не фанатка страв з курячого м'яса… Напевно, тому що воно дуже поширене. Однак ось це блюдо зламало всі мої стереотипи! ось, як приготувати пастрамі з курячої грудки в духовці!

Опис приготування:

Я просто балдію від натуральної домашньої Пастрома! Адже навіть магазинний її варіант мені гріє душу. Цей рецепт досить простий і швидкий. І в підсумку виходить прекрасна закуска з птиці на будь-який стіл: від повсякденного до королівського!

  • Грудка куряча - 1 штука
  • Молоко - 2 склянки
  • Сіль - 3 чайних ложки
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 0, 25 чайних ложки
  • Паприка - 0, 5 чайних ложки
  • Сік лайма - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3 зубчики
пастрома з курячої грудки в духовці - фото крок 1
Курочку промиваємо і викладаємо в посуд. Заливаємо молоком, посипаємо сіллю. Перемішуємо, щоб сіль розчинилася. Ми залишаємо курку на пару годин маринуватися.
пастрома з курячої грудки в духовці - фото крок 2
Виймаємо птицю з молочаю соусу. Висушуємо за допомогою паперового полотенечко. Перев'язуємо кулінарною ниткою, як на фото. Затягуємо туго. Натираємо курку маринадом з масла, меду, лаймового соку, рубленого часнику, паприки і соєвого соусу. Посипаємо мускатним горіхом.
пастрома з курячої грудки в духовці - фото крок 3
Курка просочується маринадом близько 20 хвилин. Після викладаємо її на деко, застелений папером для запікання. Печемо пастрамі 20 хвилин при температурі 220 градусів. Смачного!

Схожі рецепти