Пастрома з курячої грудки

Пастрома з курячої грудки
Кількість порцій: 3 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Таке м'ясо стане відмінною закускою як на кожен день, так і до святкового столу. Якщо ви ще не знаєте, як приготувати пастрамі з курячої грудки, читайте і запам'ятовуйте.

опис приготування:

Приготовлено за мотивами традиційного і улюбленого багатьма страви молдавської та румунської кухні. Якщо яловичина вам не до душі, то пастрома з курячої грудки в домашніх умовах — прекрасна альтернатива класичному варіанту. Філе виходить дуже ніжним, пряним і неймовірно смачним. До того ж, ви завжди можете експериментувати зі спеціями і приправами.

  • Куряче філе— 700 грам
  • сіль— 1 Ст. ложка(з 500 мілілітрів води)
  • часник— 2-4 зубчиків
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • гірчичний— За смаком
  • спеції— За смаком
Пастрома з курячої грудки - фото крок 1 1. Курячі грудки вимийте як слід під проточною водою. У глибоку миску надішліть сіль, налийте трохи теплу водою (щоб сіль швидше розчинилася). Викладіть туди філе, і залиште все на 1.5-2 годину.

Пастрома з курячої грудки - фото крок 2 2. Після ще раз ретельно промийте. Викладіть на паперову серветку і як слід обсушити.

Пастрома з курячої грудки - фото крок 3 3. Паралельно очистіть часник, наріжте його тонкими кружечками. Якщо він вам не до душі, в рецепті приготування Пастрома з курячої грудки його використовувати необов'язково.

Пастрома з курячої грудки - фото крок 4 4. Тепер можна зайнятися спеціями. В даному випадку використовується перець чорний, червоний і паприка, куркума, прованські трави і базилік. Додайте до них гірчицю і рослинне масло.

Пастрома з курячої грудки - фото крок 5 5. Ретельно все перемішайте. Цей склад можна варіювати за смаком, використовуючи будь-які інші прянощі і приправи.

Пастрома з курячої грудки - фото крок 6 6. В серединку грудки помістіть часник, акуратно закрийте.

Пастрома з курячої грудки - фото крок 7 7. Жароміцних форму застеліть фольгою або пергаментом. Сумішшю спецій змастіть кожен шматочок філе з усіх боків. Викладіть у форму. Розігрійте до максимуму духовку.

Пастрома з курячої грудки - фото крок 8 8. Надішліть форму в духовку на 15-18 хвилин (в залежності від розміру філе). Потім вимкніть духовку і, не відкриваючи дверцята, залиште там пастрамі з курячої грудки в домашніх умовах від 2 до 4 годин (до повного охолодження).

Схожі рецепти

Пастрома з курячої грудки в духовці

Пастрома з курячої грудки в духовці

Я не фанатка страв з курячого м'яса… Напевно, тому що воно дуже поширене. Однак ось це блюдо зламало всі мої стереотипи! ось, як приготувати пастрамі з курячої грудки в духовці! опис приготування: Я просто балдію від натуральної домашньої Пастрома! Адже навіть магазинний її варіант мені гріє д...

читати далі
Пастрома з курячої грудки в мультиварці

Пастрома з курячої грудки в мультиварці

Пастрома - це дуже смачне і корисне м'ясне блюдо. Воно стане прекрасною заміною покубному балики або ковбасі. Готуйте пастрамі з курячої грудки, і тоді в ній буде мінімум калорій. опис приготування: Якщо ви замислюєтеся про те, як приготувати пастрамі з курячої грудки в мультиварці, то цей рец...

читати далі
Пастрома з индюшиной грудки

Пастрома з индюшиной грудки

Я розповім вам, як приготувати смачну пастрамі з индюшиной грудки. Рецепт дуже простий і швидкий в приготуванні. Птах виходить дуже соковитою. Усе, хто пробував, залишилися задоволені. опис приготування: Шалено смачна і соковита пастрома з индюшиной грудки готується досить просто. головне добр...

читати далі
Куряча пастрома

Куряча пастрома

Хочете приготувати пастрамі курячу? Готуйте разом зі мною. Рецепт дуже вдалий і простий у виконанні. Можна використовувати різні спеції. думаю, господаркам сподобається і рецепт, і результат. опис приготування: Яке ж вийде м'ясо? дуже ніжне, з шматочками моркви. М'ясо не буде сухим. Воно соков...

читати далі
Пастрома з індички

Пастрома з індички

Чи знаєте ви, як приготувати пастрамі з індички? Запевнюю вас, що в цьому немає особливих складнощів. Її можна використовувати замість ковбаси або балику для приготування бутербродів або інших закусок. опис приготування: Індичку можна замінити на курку або яловичину. Використовуйте тільки м'як...

читати далі