Рецепт Пастрома з індички фото

Пастрома з індички
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Зелень , Часник , Чебрець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 2 дн. 3 г. 0 хв.

Чи знаєте ви, як приготувати пастрамі з індички? Запевнюю вас, що в цьому немає особливих складнощів. Її можна використовувати замість ковбаси або балику для приготування бутербродів або інших закусок.

Опис приготування:

Індичку можна замінити на курку або яловичину. Використовуйте тільки м'якоть: грудинку, філе, вирізку. Любіть спеції? Тоді сміливо додавайте їх побільше. Подавайте блюдо тільки після охолодження. Готову пастрамі зберігайте в холодильнику в контейнері або в харчовій плівці.

  • Вода - 1 літр
  • Грудка індички - 1-1, 3 кілограма
  • Коричневий цукор - 0, 5 склянки
  • Сіль - 0, 5 склянки
  • Чорний перець - 5 Ст. Ложок(1 столова ложка для розсолу, 4 столових ложки для грудинки)
  • Часник - 6 зубчиків
  • Чебрець - 12 штук (гілочок)
  • Гвоздика - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 3 штуки
пастрома з індички - фото крок 1
1. Срежьте кожу с грудинки, ображати будь хрящі або дрібні кістки. Гарненько вимийте м'ясо і витріть його насухо паперовими серветками.
пастрома з індички - фото крок 2
2. У каструлю налийте воду, додайте цукор, сіль і відправте каструлю на вогонь, доведіть її вміст до кипіння.
пастрома з індички - фото крок 3
3. Очистіть і роздушіть зубчики часнику, додайте його в каструлю, а також 1 столову ложку перцю, 8 гілочок чебрецю, гвоздику, лавровий лист. Розмішайте і відставте розсіл для охолодження.
пастрома з індички - фото крок 4
4. Помістіть індичку в закривається пакет, влийте охолоджений розсіл разом з усіма спеціями, закрийте щільно і відправте в холодильник на 2 дня.
пастрома з індички - фото крок 5
5. Через пару днів видаліть м'ясо з розсолу, потім гарненько промийте під холодною водою і витріть насухо. Подрібніть ножем чорний перець, чебрець і натріть отриманою сумішшю м'ясо.
пастрома з індички - фото крок 6
6. Викладіть грудинку в піддон для коптильні і готуйте 45-55 хвилин, потім видаліть.
пастрома з індички - фото крок 7
7. Перед подачею на стіл остудіть м'ясо, потім наріжте його тонкими скибочками. Смачного!

Схожі рецепти