Паста з соусом
(покроковий рецепт з фото)
Як же тісно увійшла італійська кухня в наше щоденне меню! Це і зрозуміло, адже багато страв досить прості і доступні. Ви, напевно, знаєте багато рецептів пасти, але я додам ще один. Читайте!
Якщо вам цікаво дізнатися про те, як приготувати пасту з соусом, то для вас я підготувала просту покрокову інструкцію. Багатьом вона знадобиться, так як гаряче блюдо вийшло дуже смачним, ситним, а готується досить легко і швидко. Тільки розраховуйте, що тут інгредієнтів описано всього на 2 порції.
- Макаронні вироби - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки(0, 5 ст. Ложки - вставити, 1, 5 ст. Ложки - к соусу)
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Базилік або орегано - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чилі, подрібнений - За смаком
Пасту відварити в підсоленому окропі до стану "аль денте" . Потім промийте її і відкиньте в друшляк.
Розігрійте пів чайної ложки масла на сковороді. Обсмажте в ньому перець, порізаний соломкою, нарізану моркву і кукурудзу. В кінці додайте ще масла.
Тепер займіться соусом. Масло, що залишилося розігрійте в сковороді разом з борошном.
Потім влийте молоко і добре перемішайте, щоб не було грудочок.
Варіть соус до загусання, постійно помішуючи. Додайте в нього трави, сіль, перець і чилі.
Потім в соус додайте обсмажені овочі, продовжуючи готувати на повільному вогні. Перемішайте.
В кінці додайте макарони. Блюдо перемішайте. Смачного!